Junior Cloud Engineer
a.s.r.
Utrecht, UT, Netherlands
16 uur geleden

Heb jij zin om als Cloud Engineer nieuwe dingen uit te proberen en te experimenteren? En krijg je graag alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en kennisdeling?

Kom bij a.s.r. doen waar anderen over praten!

Als Junior Cloud Engineer help je bij het implementeren, configureren en onderhouden van een modern platform op basis van Microsoft Azure.

Dit platform gebruiken verschillende afdelingen binnen a.s.r. om hun applicaties op te bouwen. We passen de nieuwste technieken toe, zoals Bicep / ARM templates, Blueprints, YAML pipelines (IaC) en Powershell.

We maken hiervoor gebruik van onder andere Terraform en Azure DevOps. Jouw domein wordt de cloud-infrastructuren van onze financiële rapportageafdelingen.

Kom jij samen met ons experimenteren als Cloud Engineer?

Dit ga je doen als Junior Cloud Engineer

 • voor de afdelingen van Finance Risk & Performance Management en Group Balance Sheet Management ontwikkel je het platform in de Azure Cloud door
 • je richt configuraties in en automatiseert ze, zodat ze voldoen aan de architectuur- en security-eisen
 • je past IT beveiligingsmaatregelen toe in de Cloudomgeving
 • ondersteunende processen denk je uit en implementeer je zelf
 • je werkt veel samen met de ontwikkelteams en de Cloud-afdelingen van onze centrale ICT-afdeling
 • Deze vacature is echt iets voor jou, want jij hebt

 • minimaal een afgeronde bachelor opleiding (bij voorkeur ICT gerelateerd) en 2 jaar relevante (Azure Cloud) ervaring
 • ervaring in hybride Cloud omgevingen
 • alle nodige kennis van Compute, Storage, Networking, High Availability in de Azure infrastructuur en ervaring in identity en security in de Cloud (o.
 • a. zero trust en security baselines)

 • sterke analytische skills en je bent initiatiefrijk
 • ervaring in de agile / devops manier van werken en het liefst ook scriptvaardigheden op het gebied van YAML, json en PowerShell
 • Hier ga je werken als Junior Cloud Engineer in Utrecht

  Ons team bestaat uit 20 collega’s met verschillende aandachtsgebieden. Vertrouwen, openheid en respect staan bij ons centraal.

  We zijn allemaal toegewijd en hebben een groot verantwoordelijkheidsgevoel. We zijn dan ook altijd bereid om elkaar te helpen als dat nodig is.

  Je krijgt de vrijheid om je eigen rol vorm te geven, zodat je helemaal in je kracht staat. Daarnaast krijg je alle ruimte om je te blijven ontwikkelen en op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken.

  Je kan zelf je tijd indelen en bepalen of je thuiswerkt. Omdat we een leuke werksfeer heel belangrijk vinden, ontmoeten we elkaar ook graag op kantoor.

  Dit bieden we je

 • een bruto salaris van € 2.900,- tot € 4.200,- op basis van 38 uur per week, een 13e maand én korting op verzekeringen
 • een heel goede pensioenregeling : a.s.r. betaalt minimaal 19,8% premie en dat kan oplopen tot 35,3%, jouw eigen bijdrage is maar 4,5%
 • bij a.s.r. zijn we flexibel in thuiswerken : we werken gemiddeld 60% thuis en 40% op kantoor en je hebt veel ruimte om je eigen werktijden te bepalen
 • een flexibele werkplek op ons prachtige hoofdkantoor in Utrecht met veel faciliteiten.
 • veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit
 • werken bij Beste Werkgever van Nederland én de duurzaamste verzekeraar ter wereld. Ontdek wat we nog meer bieden
 • Wie zijn wij?

  a.s.r. hoort tot de top 3 verzekeraars van Nederland. Wij staan genoteerd aan Euronext Amsterdam en zijn opgenomen in de AEX.

  Via onze merken a.s.r., Ditzo, Europeesche Verzekeringen, Ardanta en Loyalis bieden we producten en diensten aan op het gebied van verzekeren, pensioenen en hypotheken voor consumenten en MKB.

  Daarnaast zijn we actief als vermogensbeheerder en belegger via a.s.r. real estate en a.s.r. vermogensbeheer. Duurzaam ondernemen is voor ons vanzelfsprekend : als verzekeraar, belegger, werkgever én betrokken deelnemer aan de samenleving zoeken we steeds naar een goede balans tussen mens, maatschappij en milieu.

  Bij a.s.r. werken ruim 4000 medewerkers.

  Solliciteer op deze ICT vacature

  Enthousiast geworden? Reageer via de button solliciteer’. Bij a.s.r. geloven we dat verschillen ons samen sterker en beter maken.

  We staan voor gelijke carrièrekansen voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, wat je geslacht, leeftijd of geaardheid is en of je wel of geen arbeidsbeperking hebt.

  Voor ons tellen alleen je kwaliteiten. Daarom vinden we het prima als jij in jouw cv geen geboortedatum, geslacht en geboorteplaats opneemt.

  Neem bij inhoudelijke vragen contact op met Rene Boon (Manager serviceketen FRPM) : 0651895928 / rene.boon asr.nl. Vragen over het proces kun je stellen aan Arianne Noll (recruiter) via WhatsApp (06-23905089) of e-mail (arianne.noll asr.nl).

  Als je bij ons in dienst komt, vragen wij je om de eed of belofte af te leggen. Hiermee committeer je je aan onze gedragsregels.

  Medewerkers in de financiële sector zijn verplicht om een eed of belofte af te leggen.

  Als onderdeel van onze sollicitatieprocedure vragen wij je een online assessment te doen. Alle informatie hierover ontvang je van Arianne.

  De functie waarop je solliciteert is binnen a.s.r. aangemerkt als insiderfunctie’. Insiders zijn medewerkers die beschikking (kunnen) hebben over voorwetenschap.

  Om de integriteit en goede reputatie van a.s.r. en haar medewerkers te waarborgen en te beschermen, vragen we insiders kennis te nemen van onze regeling omgang met koersgevoelige informatie en privétransacties in beleggingen en overeenkomstig te handelen.

  Wij werken op een prettige manier samen met een aantal preferred suppliers. Acquisitie door werving- en selectie-, detachering- of uitzendbureaus wordt daarom niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier