Medewerker machine cleaning
DOEN! Personeel
Groot-Ammers, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Hou jij van groot, groter grootst en ben jij niet bang voor vieze handen? Dan zoeken wij jou! Per december zijn wij voor onze opdrachtgver in Groot-Ammers opzoek naar een medewerker machine cleaning die zich bezig houdt met het schoonmaken van grondverzetmachines.

Wil jij gratis opgeleid worden voor dit beroep en ben jij in het bezit van een VCA? Solliciteer dan snel!

Waarom werken via DOEN! Personeel?

Wij van DOEN! Personeel vinden het heel erg belangrijk dat jij ergens werkt waar jij elke werkdag met een glimlach naar toe gaat en vandaan komt.

Wij maken er een sport van om ons te verdiepen in jouw kwaliteiten en proberen daar het best passende bedrijf aan te koppelen.

Wij gunnen onze uitzendkrachten het beste van het beste en daarom gaan we altijd voor een langdurige arbeidsrelatie, dus wanneer onze opdrachtgever tevreden is met jou zal je vrij snel vast contract aangeboden krijgen! Blijkt er achteraf toch niet helemaal een klik te zijn bij een opdrachtgever?

Jammer, maar geen probleem! Wij gaan graag voor jou verder op zoek.

Jij blij? Wij blij!

Naast dat wij jou en jouw kwaliteiten heel erg belangrijk vinden doen wij ook ons uiterste best om een goed salaris voor jou te onderhandelen.

Wij betalen altijd boven het cao-minimum. Je bouwt per jaar minimaal 25 vrije dagen op (op fulltime basis) en je krijgt 8% vakantietoeslag.

In sommige cao's komen er nog ADV dagen bij!

Salarisomschrijving

Nader overeen te komen

Cursussen

Middelbare school of vergelijkbare opleiding

DOEN! Personeel

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier