Bouwplaats Medewerker (Bouwliften)
Jans Uitzendbureau
Nijkerk, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving

Voor een goede relatie van ons zijn wij per direct op zoek naar een bouwmedewerker bouwliften. De organisatie houdt zich bezig met het monteren en demonteren van liften op bouwplaatsen door heel Nederland, vanuit Nijkerk.

Wat ga je doen? In de functie van bouwplaats medewerker bouwliften ben je met collega’s verantwoordelijk voor het op- en afbouwen van de gehele constructie van bouwliften.

Gedurende het werk houd je je aan de veiligheidsvoorschriften, weet je van aanpakken en werk je secuur. Het betreft een fulltime functie in de dagdienst waarbij je s ochtends vroeg begint en tegen het einde van de middag / begin van de avond terug bent op de zaak.

De functie-eisen

Om voor deze functie in aanmerking te komen ben je woonachtig in de omgeving van Nijkerk en beschik je over :

 • Eigen vervoer (woon-werk);
 • Technisch inzicht / twee rechter handen;
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Een goede werkmentaliteit, en;
 • Een flexibele instelling.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier