Adviseur personal banking , ABN Amro
Randstad
EINDHOVEN, NL
2 dagen geleden

Jouw vrienden kunnen altijd rekenen op je hulp en je bemoeit je graag met de begroting van je sportvereniging of het overdreven uitgavenpatroon van je zusje.

Daarnaast vind je persoonlijke ontwikkeling en realistische doorgroeimogelijkheden belangrijke pijlers in het vinden van de juiste functie en werkgever.

Lees dan deze vacature verder als klantadviseur bij dit bankfiliaal van ABN Amro in Eindhoven.

WAT GA JE DOEN?

ABN AMRO zoekt een kandidaat met een open en vriendelijke uitstraling die gemakkelijk op de klant afstapt. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor particuliere klanten in een bankfiliaal, oftewel de verkoopmedewerker die het belang van de klant centraal heeft staan.

Zo informeer je Jeroen met een passende verzekering voor zijn backpack reis door Azië en help je meneer Ramdjan met een foutmelding in zijn internetbankieren.

Na afloop van het gesprek met meneer Ramdjan stuur je een verbetervoorstel naar je collega om het internetbankieren nog eenvoudiger te maken.

Met Jeroen overleg je welke verzekeringen hij nog meer belangrijk vindt en kijk je of je een passend product kunt bij verkopen’.

De bank maakt ook steeds meer de draai naar digitaal dus bijvoorbeeld het beeldbellen met de klant op afstand wordt steeds belangrijker.

Je krijgt ook hiervoor een goede opleiding dus je wordt niet meteen in het diepe gegooid.

VAARDIGHEDEN, WERKERVARING EN OPLEIDING

Als klantadviseur denk je altijd mee met de klant. Eerst zorg je dat je de juiste service verleent en daarna zet je dit met jouw overtuigingskracht om in sales.

Je staat stevig in je schoenen en je beheerst bovendien de Nederlandse taal tot in de puntjes.

 • Je hebt een MBO4 of HBO diploma, richting maakt niet uit;
 • Bereid om WFT-certificaten te halen;
 • Minimaal 1 jaar ervaring in klantcontact, het liefst in de financiële wereld of horeca;
 • Je woont in Eindhoven of omgeving.
 • WAAROM WIL JE DEZE BAAN?

 • Je jouw eigen ontwikkeling belangrijk vindt en kunt doorgroeien je daar klaar voor bent;
 • Je start met een salaris van € 12,57 met je WFT Basis (behaald voor de start), je met twee WFT’s groeit naar € 12,93 en vervolgens eindigt € 14,08 bij drie WFT’s;
 • ABN Amro heeft een prachtig opleidingstraject voor jou ontwikkeld, daar kunnen wij je alles over vertellen;
 • Bij ABN Amro ga je werken in een zelforganiserend team, wil je weten wat dit is?;
 • WFT’s krijg je via Randstad aangeboden(en betaald);
 • Je fulltime aan de slag kunt, 32 uur is eventueel bespreekbaar;
 • Je jezelf na een paar jaar kunt specialiseren in een bepaald product, tak van klanten of andere functie. ABN Amro denkt hier ook in mee en stimuleert dit ook.
 • INTERESSE

  Heb je interesse in de vacature van klantadviseur? Upload dan meteen je CV en stuur een korte, persoonlijke motivatie mee en dan hoop ik je snel te spreken.

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Bas Dijkema

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier