(Junior) montage medewerker kassenbouw
Luba
Monster, nl
8 dagen geleden
source : Jobbird

Over de functie

Voor onze opdrachtgever zijn we opzoek naar (junior) monteurs in de kassenbouw. Wat houdt dit in? Vanuit de vestiging in Monster ga je dagelijks met een of twee collega’s op pad naar verschillende projecten.

Bij de ene klant wordt onderhoud gepleegd aan de kassen, bij een andere klant moet er iets gerepareerd worden en bij een derde help je met de verbouwing.

Super veelzijdig dus en je bent veel op pad. Als junior zal je in eerste instantie vooral ondersteunen en wordt je met de tijd ingewerkt tot een volwaardig kassenbouwer.

Onze opdrachtgever is al sinds 1990 actief in de kassenbouw. Sinds 1998 houdt het bedrijf zich bezig met het compleet onderhouden en repareren van kassen van kwekers in heel Nederland.

Serviceverlening en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Je komt te werken in een gemotiveerd team van zo’n 30 medewerkers en gezamenlijk dagen jullie zorg voor zo’n 700 hectare aan kassen.

Functie eisen

Als (junior) kassenbouwer steek je graag de handen uit de mouwen. Je vindt het leuk om fysiek actief bezig te zijn, vindt het geen probleem om regelmatig ook in de buitenlucht te werken en wil je graag verder ontwikkelen. Daarnaast heb je :

 • Een representatief voorkomen
 • Een gemotiveerde en leergierige werkhouding
 • Technisch inzicht
 • Belangrijk is dat je zelfstandig op de werkplaats in Monster kan komen en als je een rijbewijs hebt dan is dit mooi meegenomen! Herken jij jezelf in bovenstaande?

  Wat wij bieden

  Het betreft een veelzijdige baan met ruimte voor ontwikkeling op technisch vlak. Daarnaast krijg je :

 • Een goed salaris, afhankelijk van kennis en ervaring
 • Wekelijks uitbetaald door Luba, op tijd en volgens afspraak
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier