Junior verkeerstechnisch ontwerper
Arcadis
Den Bosch, NL
11 uur geleden

Wat ga je doen?

Een verkeerstechnisch ontwerper wordt ingezet op alle voorkomende binnenstedelijke ontwikkelingen. Denk hierbij aan het opstellen van schetsontwerpen en voorontwerpen, (her)inrichtingen van stationspleinen, parkeervoorzieningen, openbaar vervoer voorzieningen en fietsinfrastructuur.

Jouw inzet stopt niet bij de bebouwde kom. Je wordt ook ingezet op de (her)inrichting van provinciale wegen of verkeerstechnische inrichtingen van bedrijfslocaties.

Denk hierbij aan fabrieksterreinen. De nadruk van jouw ontwerpwerk ligt in het eerste stadium van de planvorming. Het uitwerken van de eerste ideeën naar een schetsontwerp en VO.

Je werkt in teamverband samen met andere verkeerstechnisch ontwerpers, verkeerskundige adviseurs maar ook met civieltechnische projectleiders.

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden is het bundelen en vastleggen van de wensen en eisen die gedurende het ontwerpproces sturing geven richting een eindproduct.

Daarnaast zijn we bezig met een verandering in de dienstverlening waarbij 3D ontwerp een steeds grotere klantvraag is. We willen in een vroeg stadium onze klanten meenemen in een volledig driedimensionaal ontwerp.

Dit start vaak bij het verkeerstechnisch ontwerp.

Over de afdeling Urban Design & Real Estate :

Onze afdeling is een mix van professionals. Wij houden ons bezig met de inrichting van de openbare ruimte en advisering op het gebied van assetmanagement voor vastgoed.

Jouw werkgebied bevindt zich binnen de adviesgroep Urban Design’. Deze groep houdt zich bezig met alles wat met de gebouwde omgeving te maken heeft.

Dit gaat over projecten vanaf initiatieffase, zoals verkeerstechnisch schetsontwerp, tot en met de uitvoeringsbegeleiding van onze plannen.

Onze opdrachtgevers zijn gemeentes, provincies, ontwikkelaars, onderwijs- en zorginstellingen en industrie.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een collega die voldoet aan de volgende eisen :

 • Je bent een schoolverlater met een afgeronde HBO opleiding richting civiele techniek of verkeer en maximaal 2 tot 3 jaar werkervaring in dit werkveld.
 • Ervaring met het tekenen in Autocad.
 • Ervaring met het tekenen in Civil3D of bereid dit te leren.
 • Verkeerskundige kennis.
 • Goed ruimtelijk inzicht.
 • Kunnen visualiseren op concept-, structuur- en inrichtingsniveau.
 • Kan goed in teamverband werken.
 • Nauwkeurige en gestructureerde werkhouding.
 • Herken jij jezelf in dit profiel, dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet!

  Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. ’ is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur geeft jou de kans om je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitzonderlijke en projecten.

  Denk hierbij aan digitaal ontwerp, consultancy, engineering, project- en managementdiensten in de gebouwde en natuurlijke omgeving.

  Wij bieden een organisatie en een functie waarbij je een hoge mate van vrijheid hebt om je taken zelfstandig in te vullen in een ambitieus en gedreven team.

  Ook heb je de mogelijkheid om samen te werken met verschillende disciplines zowel binnen het team als binnen Arcadis. Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & .

  Binnen Arcadis is volop ruimte voor innovatieve ideeën en we bieden goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden om jouw talent ten volste te benutten.

  Populaire programma’s voor jonge Arcadianen zijn en het . Ook , een actieve jongerenvereniging binnen Arcadis, zorgt voor een netwerk buiten jouw team of project.

  Daarnaast hanteert Arcadis marktconforme , zoals 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaat afhankelijke winstuitkering.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier