Expeditiemedewerker
Luba
NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Over de functie Jij begint op de afdelingexpeditie. Hier staan alle benodigdheden klaar. Het is jouw taak omde benodigdheden in de juiste volgorde op de lift te zetten, zodatde andere afdeling deze goederen in de juiste volgorde in demachines kan zetten.

Jij zorgt ervoor dat dit secuur gebeurt, wanteen kleine fout kan grote gevolgen hebben. Ook zorg jij er voor dathet voorraad op peil is.

Na 2,5e maand is de vakantieperiodevoorbij en krijg jij de mogelijkheid om door te schuiven naar éénvan de andere afdelingen.

Uiteraard wordt er gekeken wat er hetbeste bij jou past. Jouw toekomstige werkgever is een warmfamiliebedrijf. Dit bedrijf maakt kozijnen op maat vooruiteenlopende klanten, van particulieren tot aannemers enwoningcorporaties.

Er is een showroom waar klanten verschillendeuitvoeringen kunnen bekijken. De sfeer binnen de organisatie isinformeel, iedereen is gelijkwaardig.

Binnen dit bedrijf zijn volopdoorgroei- en ontwikkelmogelijkheden. Functie eisen Jij bentsecuur. Jij kan zelfstandig werken.

Jij hebt een afgeronde mboopleiding of werkervaring. Jij bent bereid om zaterdag en eventueelavonddiensten te werken. Wat wij bieden Een fulltime baan bij eenwarm familiebedrijf.

Volop doorgroeimogelijkheden. Een gezelligewerkomgeving. Bij goed functioneren is er uitzicht op vastdienstverband. Hoe je solliciteert Snel.

Al binnen een paar minutenis het eenvoudige sollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een(automatische) ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat jesollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je eenreactie van de intercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier