Flexpool helpende zorg en welzijn
Stichting Sint Jacob
Haarlem, Noord-Holland, Netherlands
1 dag geleden

Als helpende werk je met een team van enthousiaste collega’s in een kleinschalige of een verpleeghuis setting. Je biedt samen met collega’s vanuit verschillende disciplines, zorg aan de bewoners die wordt vastgelegd in een zorgleefplan.

Je verleent zorg gericht op persoonlijke verzorging en begeleiding passend bij je opleidingsniveau. Je bent mede verantwoordelijk voor het verzorgen van een veilige en prettige sfeer op de locatie.

Wie zijn wij?

Sint Jacob is een organisatie met ruim 800 bevlogen en gepassioneerde collega’s die met volle overgave werken aan de best mogelijke zorg voor onze bewoners en revalidanten.

Wij zijn volop in beweging, het project Samen Waardevol is hier een goed voorbeeld van. Met samen waardevol bedoelen we echt samen.

Wij zetten vol in op onze medewerkers en hun sprankelende initiatieven en hun vakbekwame eigenaarschap. Voor onze locaties in Haarlem en Heemstede, zoeken wij collega’s helpende zorg en welzijn.

Op onze locaties bieden wij ouderenzorg bestaande uit psychogeriatrische-, somatische- en revalidatiezorg.

Waarom de flexpool?

Er is veel vrijheid om je eigen rooster te kunnen bepalen. De flexpool binnen Sint Jacob bestaat uit een groep medewerkers die op alle acht locaties binnen onze organisatie werkzaam zijn.

De medewerkers geven zelf steeds hun beschikbaarheid aan voor een komende periode. Op basis van deze beschikbaarheid word je ingedeeld bij de verschillende locaties.

Er wordt wel van je verwacht dat je beschikbaar bent voor dag-, avond en nachtdiensten, ook in weekenden en op feestdagen.

Wie ben jij?

Je hebt een diploma MBO 2 helpende zorg en welzijn of een vergelijkbaar diploma en je hebt ervaring met de doelgroep PG of somatiek.

Je bent daadkrachtig en zit vol initiatief. Je bent een teamspeler en overlegt graag met je collega’s over hoe jullie de zaken anders en beter kunnen aanpakken.

Je gaat voor kwaliteit. Uiteraard spreek en schrijf je goed Nederlands. Je kunt goed communiceren en bent in staat op een constructieve wijze feedback te geven en te ontvangen.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband van 4 tot 32 uur per week, er zijn hierin diverse mogelijkheden;
 • Je ontvangt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd;
 • Salaris conform CAO-VVT, functiegroep 25;
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%;
 • Pensioen bouw je op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW);
 • Een omgeving waar persoonlijke en professionele groei wordt gestimuleerd;
 • Het Jacob Leerhuis faciliteert het digitale groeiportaal, waarin je je voor diverse opleidingen, cursussen en workshops kunt aanmelden;
 • Korting op personeelsvoordeelwinkel, culturele uitstapjes en vitaliteitsprogramma’s;
 • Een prettige werksfeer in een enthousiast team van zorgmedewerkers.
 • Reageren

  Heb je interesse en voldoe je aan het profiel?

  Solliciteer dan direct via de onderstaande sollicitatieknop. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met jou opnemen.

  Een VOG verklaring maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier