Verzorgende (IG)
Allerzorg
Zeist
2 dagen geleden

Zorg jij met liefde voor hen die dat nodig hebben?

Wie zoeken wij?

Als Verzorgende IG vervul je een belangrijke rol in het dagelijks leven van jouw cliënten. Je geeft namelijk de zorg en begeleiding aan mensen die jouw hulp hard nodig hebben.

Als verzorgende luister je goed, praat je veel met de mensen die je verzorgt en signaleer je wat ze nodig hebben. Ook mag je verpleegkundige handelingen verrichten en onderhoud je contact met familie van de cliënt, mantelzorgers en huisartsen.

Thuis in het team

Als Verzorgende IG kom je in een wijkteam te werken. Naast verzorgenden en (wijk)verpleegkundigen werken ook onze collega’s van wondzorg & dermatologie en verpleegtechnische zorg in de wijk.

Bij cliënten die ook deze vorm van zorg thuis nodig hebben, werk je dan ook nauw samen met hen.

Het streven is om een zo divers mogelijk team samen te stellen, zodat ieders kwaliteiten volop ingezet kunnen worden. Zo vullen collega’s elkaar aan en ontstaat er een krachtig team.

We waarderen elkaars kwaliteiten en we kunnen mee bewegen in situaties die een cliënt wenst.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier