Monteur technische dienst
Actief Techniek
Arnhem, Gelderland
4 dagen geleden
source : TechnischeVacaturebank.nl

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van broden en overige lekkernijen. Een enorm machinepark en transportsysteem staat aan de basis van een goed productieproces.

Ben jij het technische type die samen met het onderhoudsteam gaat zorgdragen voor een soepele doorstroming van het productieproces?

Als Medewerker Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de productielijnen, machines en installaties.

Jouw belangrijkste taak is het analyseren, adequaat reageren en verhelpen van storingen aan machines en apparatuur om

Heeft een MBO opleiding richting werktuigbouwkunde, elektrotechniek, of mechatronica afgerond.Heeft aantoonbare relevante werkervaringKan goed in teamverband werkenIs flexibel in ploegendiensten en het draaien van storingsdienstenArbeidsvoorwaardenVerloning per periode van 4 wekenGoede vergoeding voor de storingsdienstenKeuzebudgetPensioenopbouwBedrijfsuitjes25 vakantiedagenVolop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier