Ervaren Projectleider Beveiligingstechniek Elektro | MBV
WR Werving & Selectie
Zwolle, Overijssel, Nederlands
4 dagen geleden
 • Wie wordt jouw werkgever? : *
 • Wij zijn allround actief in de beveiligingstechniek.* Zoek jij een veelzijdige baan als Projectleider?* Heb je een MBV diploma?
 • Vaste baan : Ervaren Projectleider Beveiligingstechniek Elektro MBV 3.400 - 4.500 Ervaren Projectleider Beveiligingstechniek Naast onze groothandel voor de bouwsector en de industrie zijn wij specialist in beveiligingstechniek en deurtechniek.

  Naast de inbraak en brandbeveiliging van gebouwen verzorgen wij het hang- en sluitwerk, deurautomatiek en vergrendeltechniek, inclusief alle installaties.

  Wij zijn een familiebedrijf met prima specialisten in hun vakgebied. Ze delen graag hun vakkennis met jou! *Wat ga je precies doen?

  Voor de vacature als Ervaren Projectleider Beveiligingstechniek Zwolle MBV ga je het volgende doen : Jij bent hét gezicht van ons bedrijf naar klanten, installateurs en (onder)aannemers en bouwt een goede relatie met ze op.

  Je vertaald het en ontwerp naar een compleet werkend beveiligingssysteem en begeleid het project van A tot Z. Je bent financieel, technisch en operationeel verantwoordelijk voor jouw projecten en ziet toe op de naleving van veiligheid, gezondheid en milieunormen.

  Je bewaakt de projecten op tijd, budget en kwaliteit en werkt meer- en minderwerk uit. Je hebt kennis van systemen op het gebied van inbraakbeveiliging, brandbeveiliging & ontruiming, camerabeveiliging, toegangscontrole, elektronische sluitsystemen, vergrendeltechniek en security managementsystemen en ICT.

  Jouw sterke punten zijn communicatie, organisatievermogen, oog voor details en je kunt mensen enthousiasmeren. Monteurs en onderaannemers worden door jou gepland, geïnformeerd, aangestuurd en gestimuleerd.

  Je zorgt dat de opdrachtgever en andere belanghebbenden tijdig geïnformeerd worden over de voortgang van het werk. Je draagt zorg voor de eindcontrole, oplevering en financiële afhandeling van het project.

  Met jouw passie voor dit vak zorg je dat alle betrokkenen terugkijken op een succesvol project. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Ervaren Projectleider Beveiligingstechniek, die past in deze rol.

 • Wat er van jou verwacht wordt : *
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Diploma HBO richting elektrotechniek of gelijkwaardig;
 • Je hebt de diploma's MBV en Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties of bent bereid deze te behalen;
 • In het bezit van een geldig certificaat VCA voor leidinggevende, een Verklaring van Betrouwbaarheid en een autorijbewijs;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;* Techniek is je passie en je wilt je daarin blijven ontwikkelen;
 • Communicatief, sociaal en taalvaardig (in woord en schrift);
 • Je bent graag onderdeel van ons team en helpt anderen waar nodig;* Je woont in de omgeving van Zwolle, Kampen, Meppel, Deventer en Apeldoorn.
 • Wat je van deze werkgever uit Zwolle kunt verwachten : * We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer.
 • Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt. En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.

  Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau. Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol.

  Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever. Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou.

  Reageer daarom snel. WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 3.400 tot Euro 4.500. Dit is per maand, o.

  b.v. Een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  Je krijgt een auto van de zaak. Je kunt profiteren van een ruime pensioenregeling. Het bedrijf hanteert de CAO Klein metaal.

  Het aantal vakantiedagen is 25. WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou.

  Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts. Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

 • Solliciteer direct! : * Wij zijn gevestigd in Zwolle, kom je uit plaatsen in de buurt moet je vooral ook reageren. Zo zijn Zwolle, Hengelo, Deventer, Almelo en Enschede heel dichtbij.
 • Je kan ook bij ons prima komen vanuit Lochem, Oldenzaal, Ov of Overijssel.Solliciteer nu direct met de button solliciteren.

  Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt. Dit doet de recruiter voor deze werkgever.

  WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst. Verder kan je daarna nog informatie doorgeven.

  Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier