Monteur elektrische installaties
A.Hak D&N Noord-Oost Doetinchem
Doetinchem, NL
1 dag geleden
source : Joof.nl

Wat ga je doen als Monteur Elektra? Als MonteurElektra voor A. Hak houd jij je bezig met verschillende projectenin de aanleg van ondergrondse infra.

Dit kunnen huisaansluitingenbij nieuwbouw zijn, het opsporen van storingen inlaag / middenspanningsnetten, maar ook projecten waar moet wordengesaneerd.

Jij leest de tekeningen, zet het leidingtracé uiteen enmarkeert deze. Als Monteur Elektra zorg je ervoor dat de kabelsondersteund en beschermd zijn.

Dagelijks ontvang je via je tabletde informatie over het project waar je wordt verwacht. Je hebteigen verantwoordelijkheden zoals het maken van dagrapportages enje ziet toe op kwaliteit en veiligheid.

Verder ben jeverantwoordelijk voor het vakkundig, veilig en kostenbewustuitvoeren van werkzaamheden. Functie-eisen Jij hecht veel waardeaan veiligheid en kwaliteit.

MBO niveau 2 of 3 diploma MonteurInfratechniek data / elektra, Monteur Laagspanning of MonteurMiddenspanningsinstallaties.

In het bezit van stipelcertificaat BEIof bereid deze te halen. Een geldig VCA certificaat. Rijbewijs B.Beschik jij nog niet over bovenstaande eisen maar ben je welgeïnteresseerd, kijk dan naar onze vacature voor Leerling Monteur.

Arbeidsvoorwaarden Goed salaris en een vast contract. Werken in debuitenlucht met leuke collega's in je eigen regio. 38 vrije dagen.

Vakantiegeld. Volgen van vakgerichte opleidingen. Goedepensioenregeling en collectieve verzekeringen. Een bedrijfsbus metgoed gereedschap en bedrijfskleding Smartphone, ook voorprivégebruik.

Over D&N Noord-Oost Doetinchem Werken bij A. Hakis werken binnen een internationaal familiebedrijf met ruimmedewerkers in vaste dienst waar flexibiliteit en loyaliteit hoogin het vaandel staan.

Met onze zeer goede reputatie en inmiddelsruim 50 jaar ervaring zijn we een bedrijf van formaat in de wereldvan verbindingen.

A. Hak verzorgt distributienetwerken voor gas,water, elektriciteit en warmte. Als projectorganisatie kennen wijkorte lijnen en een directe en informele bedrijfscultuur.

We zoekenaltijd naar de juiste oplossing voor onze klant. Met eenenthousiaste, betrokken en gekwalificeerde groep medewerkers is A.

Hak een kwaliteitsgerichte organisatie waar je alle ruimte krijgtom jezelf verder te ontwikkelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier