Open sollicitatie
Woonbron
Rotterdam
5 dagen geleden

Wij zijn Woonbron

We zijn een grote woningcorporatie met bijna . woningen en ander vastgoed in Rotterdam, Nissewaard, Delft en Dordrecht. Met ongeveer medewerkers zorgen wij voor goed en betaalbaar wonen voor mensen die minder te besteden hebben.

Dat is belangrijk werk, want een fijn huis is een basisbehoefte voor iedereen. Het is een plek waar je jezelf kunt zijn, je kunt ontspannen en tijd doorbrengt met de mensen die het belangrijkst voor je zijn.

Onze woningen en gebouwen moeten netjes, schoon en veilig zijn en we investeren dan ook veel in verbetering, onderhoud en duurzaamheid.

We zijn zakelijk en daadkrachtig als het moet, bijvoorbeeld als er sprake is van overlast of misbruik. Maar bovenal doen we ons werk met een groot hart voor de mensen die bij ons wonen.

Onze medewerkers stoppen niet als onze bewoners tevreden zijn, maar pas als ze enthousiast zijn. Ze zijn thuis in de wijk’ en handelen volgens onze kernwaarden : Persoonlijk, Verbindend en Toegewijd.

 • Verbindend
 • Wezoeken onze bewoner, partner en collega op; handelen vanuit perspectief van alle belanghebbenden; geven onze partners invloed bij het bepalen van onze keuzes;
 • zoeken actief de samenwerking op alle niveaus.

 • Toegewijd
 • We hebben hart voor onze bewoner; zijn gedreven, volhardend en professioneel; zetten een stapje extra en overtreffen verwachtingen;
 • zijn gericht op groei en verbetering.

  Wat je gaat doen

  In deze sollicitatie is de vraag andersom; wat wil jij gaan doen bij Woonbron? En wat kan jij toevoegen aan onze organisatie?

  Wie je bent

  Jij bent gemotiveerd om bij Woonbron te werken!

  Wat we je bieden

  Goede balans werk & privé (mogelijkheid tot 4 x 9 werken)

 • Persoonlijk loopbaanbudget & gratificatieregeling;
 • Veel ruimte om je te ontwikkelen en de functie je eigen draai te geven;
 • Keuze tussen een sportabonnement of maandelijkse massage.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier