Werkvoorbereider Infra
bouwhuysch
Papendrecht, Zuid-Holland
4 dagen geleden
source : uta-jobs.nl

Functie inhoud : In de rol van werkvoorbereider infra ben je betrokken in de gehele keten van aanbesteding tot en met de uitvoering.

Je vervult een rol in het tenderteam of je wordt direct ingezet op lopende contracten. Concreet zorg je voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden.

Je vindt het leuk om zaken tot op de bodem uit te zoeken. Je houdt rekening met tijdslimieten, budgetten en technische specificaties.

Je zorgt ervoor dat materieel, goederen en diensten gewaarborgd zijn en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. Je schuift aan bij team overleggen zowel met interne als externe opdrachtgevers.

Een uitdagende en afwisselende functie met veel verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en ontwikkelingsmogelijkheden. Je bent een bouwer, want deze organisatie is volop in ontwikkeling.

 • Functie eisen : - HTS Civiele Techniek; - 5 à 8 jaar relevante werkervaring in werkvoorbereiding in de infra; - Bekend met UAV-GC en Asset Management;
 • drive en ambitie om je binnen deze complexe omgeving te ontwikkelen en het verschil te maken; - In staat tot het maken van en bewaken van (inkoop)schema’s en tijdsplanningen.
 • Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris; - Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling;
 • Goede pensioenregeling; - Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer;
 • Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever is een grote projecten organisatie, waarbij hun infra afdeling een hechte club mensen is die gezamenlijk kortlopende opdrachten en projecten realiseren in de gehele infrastructuur.
 • Zij realiseert blijvende kwaliteit in de levenscyclus van ontwikkelen, realiseren, beheren / exploiteren en hergebruiken van de leefomgeving.

  Door projecten integraal te benaderen, creëren zij oplossingen tegen de laagst mogelijke levenscycluskosten. Hun oplossingen zijn aansprekend, toekomstbestendig en in samenhang met het geheel.

  Zij brengen ze tot stand door samenwerking en open innovatie met hun klanten en partners. Daarmee voegen ze waarde toe aan het welzijn van mensen in hun leefomgeving.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier