Salesmanager
Metier
Almelo
3 dagen geleden

Wat is vereist?

 • Je hebt ervaring in een commerciële buitendienstrol in een relevante branche;
 • Een persoonlijk netwerk in dezelfde branche is een belangrijke pré;
 • Je bent voldoende technisch onderlegd om op niveau met de klant te kunnen communiceren;
 • Je bent woonachtig ergens in het gebied tussen Emmen-Almelo-Doetinchem-Amersfoort. Je rayon wordt bepaald afhankelijk van je woonplaats.
 • Persoonskenmerken

  Jouw drijfveer is het zo goed mogelijk helpen van de klant. Vanuit een natuurlijke interesse ben je in staat aan te sluiten bij de behoeften van de klant en hierop in te spelen.

  Je bent trots op de producten die je verkoopt, bent gedreven en zelfverzekerd, maar komt niet arrogant over. Je spreekt de taal van de regio en van de klanten.

  Graag werk je gestructureerd en je bent in staat prioriteiten te stellen en je eigen tijdsplanning te maken en bewaken. Over de verschillende trajecten die je hebt lopen in verschillende stadia behoud je overzicht en zie je belangrijke details niet over het hoofd.

  Je kunt goed zelfstandig werken en jouw eigen leads binnenhalen en opvolgen. Je hebt de drive om te scoren en steekt de handen uit de mouwen om een deal binnen te halen.

  Werken in een klein team binnen een technische omgeving past bij jou. Graag ga je samen met je collega’s de uitdaging aan om het marktaandeel van CASE Construction te vergroten.

  Info

 • Standplaats Almelo
 • 40-urige werkweek
 • ervaring in commerciële buitendienstrol
 • voldoende technisch onderlegd
 • woonachtig tussen Emmen-Almelo-Doetinchem-Amersfoort
 • Vacature

  Werken bij Schmidt bouwmachines

  Schmidt Bouwmachines B.V. in Almelo is sinds 1983 gespecialiseerd in de verkoop van grondverzetmachines en toebehoren van diverse merken.

  Sinds 2012 zijn zij regio-importeur van CASE Construction.

  Met het compleet ingerichte onderdelenmagazijn, kunnen zij hun klanten tevens deskundig en vlot bedienen met onderdelen en accessoires voor praktisch elk merk machine.

  Het team van dit familiebedrijf bestaat uit 12 medewerkers, het is een platte organisatie met korte lijnen. De cultuur is te omschrijven als informeel, no-nonsense, klantgericht, gericht op kwaliteit en trots op de producten die ze leveren.

  Almelo 12 collega's Regio-importeur CASE Construction Informeel, no-nonsene, klantgericht Trots op de producten die ze leveren

  Vacature

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier