Junior Systeembeheerder
Korndewal
Diemen, NL
1 dag geleden

Functieomschrijving Junior Systeembeheerder

Met een team van 9 gedreven collega’s ontzorgen wij Makelaarskantoren en het MKB in de regio ’t Gooi-Amsterdam volledig op ICT-gebied.

Ben jij op zoek naar een dynamische, informele werkgever met een platte organisatiestructuur gevestigd in Diemen? Wij zijn ter uitbreiding van het team op zoek naar een Systeembeheerder.

Als Systeembeheerder ben je samen met 9 collega’s verantwoordelijk voor het remote en on-site ondersteunen van ongeveer 150+ ICT-omgevingen.

Je wordt dagelijks ingepland voor verschillende klanten waar jouw werkzaamheden uiteenlopen van oplossen incidenten, uitvoeren changes (b.

v. patches, updates, migraties etc.), adviseren en inrichten nieuwe omgevingen.

Je vindt het leuk om bij verschillende klanten over de vloer te komen waarbij je de meest uiteenlopende ICT-omgevingen tegenkomt.

Je krijgt met een diversiteit aan hard- en software te maken in omgevingen die doorgaans 5-25 gebruikers groot zijn. Je beschikt over een hands-on mentaliteit wat inhoudt dat je naast de leuke projecten ook simpele incidenten oplost.

Als systeembeheerder weet jij jezelf goed te presenteren bij klanten en hecht je waarde aan vrijheid in jouw werkzaamheden.

Je bent leergierig en vindt het leuk om technische problemen zelfstandig op te lossen. Je beschikt over een goede basiskennis op ICT-gebied bijvoorbeeld door een afgeronde ICT-opleiding en bent bereid een hoop bij te leren.

In jouw dagelijkse werkzaamheden krijg je veel te maken met oplossingen voor het MKB waaronder : Microsoft 365 (Exchange, Teams, Business Premium, Onedrive, SharePoint), Windows 10, Windows Server, Ubiquity Routers, Apple, VoIP, Netwerkprotocollen / TCP-IP / VPN etc.

Wij vragen

 • Goede basiskennis op ICT-gebied in de vorm van een afgeronde ICT-opleiding waarbij relevante certificeringen een pré zijn;
 • Je bent communicatief vaardig en beschikt over een verantwoordelijke werkhouding;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord- en geschrift;
 • Geldig Rijbewijs B zodat je de klanten op locatie kan bezoeken.
 • Wij bieden

  Een vaste baan met voldoende uitdaging op ICT-gebied voor een Systeembeheerder die ook graag face-to-face in contact staat met de klanten.

  Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om klanten zelfstandig te ondersteunen waarbij je natuurlijk op ervaren collega’s kan terugvallen.

 • Vast dienstverband bij een organisatie die werkt op basis van Managed Services (GEEN DETACHERING);
 • Marktconform salaris gebaseerd op jouw kennis- en ervaring waarbij je de beschikking hebt over een laptop- / telefoon van de zaak en een auto;
 • Uitgebreide mogelijkheden tot het volgen van cursussen, opleidingen en bezoeken van vak gerelateerde events.
 • Over DTD ICT

  Een informele ICT-dienstverlener gevestigd in Diemen. Op basis van Managed Services ontzorgt DTD ICT voornamelijk Makelaars en overige MKB bedrijven op ICT-gebied.

  Het team bestaat momenteel uit 9 collega’s dat no-nonsens met elkaar omgaat en hart voor de zaak heeft.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier