Solution Architect - regio Rotterdam
CGI
Rotterdam
14 uur geleden

Job Description

Solution Architect - regio Rotterdam

Functiebeschrijving

Wil jij meewerken aan maatschappelijk georiënteerde projecten? Denk jij vanuit architectuur uitgangspunten mee aan nieuwe oplossingen voor de digitale wereld met complexe vraagstukken?

Wil jij je daarin (verder) ontwikkelen, lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Solution Architect bij CGI word jij ingezet op de ontwikkeling van architectuur bij klanten van CGI. Onze klanten werken met hoog gerubriceerde netwerken en dito complexe architectuur principes, zowel op conceptueel als op technisch niveau.

Door jouw inhoudelijk leiderschap ben jij de verbindende factor tussen business en IT, tussen strategie en uitvoering. Jij bepaalt mede welke (deel)oplossingen worden gekozen, en hoe deze tot één werkend geheel worden geïntegreerd.

Je zorgt voor goed werkende digitale oplossingen doordat je de context begrijpt en afgewogen beslissingen neemt samen met stakeholders en partijen die deelsystemen leveren.

Je ondersteunt de realisatie, integratie en evolutie van werkende oplossingen. Waar nodig creëer je modellen om je oplossing te visualiseren en valideren met je stakeholders.

Je neemt verantwoordelijkheid voor de integrale oplossing in alle levensfasen : van architectuurconcept in een aanbieding tot levende architectuur tijdens realisatie, integratie en operatie van de oplossing.

Wat breng je mee?

Je bent een gepassioneerde professional, die steeds weer nieuwe uitdagingen zoekt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen en collega’s succesvol te coachen.

Je bent een echte teamplayer die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is, geduldig en analytisch aangelegd, maar kan ook met onzekere en veranderende omstandigheden omgaan.

Een vakspecialist in hart en nieren met een duidelijke mening en visie, die buiten de gestelde kaders denkt. Je vindt het leuk om anderen te inspireren, maar daagt ze ook uit.

Daarnaast ben je altijd goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van architectuur en relevante digitale technologieën. Verder heb jij :

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 2- 4 jaar werkervaring op het gebied van netwerken- en / of systeemontwikkeling -
 • integratie voor complexe oplossingen, ook in een agile context

 • Relevante Microsoft Azure certificeringen
 • Kennis van en ervaring met interface- en integratietechnologieën zoals bv. moderne
 • integratieplatformen, enterprise-integration patronen en integratie-

  architectuurstijlen

 • Kennis van en ervaring met architectuurmodellering zoals bv. UML TOGAF, Archimate, en
 • agile werkwijzen als Scrum, SAFe en / of BusDevSecOps

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Due to security clearance requirement, this position is only open to Dutch passport holders. Fluency in Dutch language at C1 Level is mandatory as well.

  Waar kom je terecht?

  Als Solution Architect kom jij te werken voor de unit Defensie, onderdeel van de sector Defense, Transport & Logistics .

  Je komt terecht in een uitdagende omgeving en maakt deel uit van een betrokken en hecht team.

  Wij zijn een partner voor defensieorganisaties in diverse NATO-landen. Onze mensen houden zich bezig met activiteiten die uiteenlopen van oplossingen en diensten voor cyber security, informatie gestuurd optreden, cloud computing, biometrie, secure hosting, elektronische oorlogsvoering en command & control tot beheer van ICT, systeemintegratie, strategische advisering en organisatorische implementatie.

  Als Solution Architect word je tevens lid van CGI’s actieve Architectuur Practice, en gaat profiteren van ons uitgebreide opleidingsprogramma en onze solide, innovatieve benadering van het architectenvak.

  Zie meer info over onze Practice via Architectuur CGI NL . Kortom, een leuke en interessante omgeving waar je als architect kunt kiezen uit een diversiteit aan opdrachtgevers en een diversiteit aan technologieën, en wordt ondersteund door een diversiteit aan expertise en collega’s.

  Ons aanbod?

  Direct een vaste baan met marktconform salaris en de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

  Via de CGI Academy bieden we de mogelijkheid om je verder te blijven ontwikkelen door opleidingen en trainingen te volgen.

  Je krijgt een plek in onze hechte community waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid van projecten dragen en klantverwachtingen overtreffen. Een rol in ons CGI verhaal!

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie?

  Stel ze aan Robbert van Werven, Senior Consultant, via +31 6 1341 7752 of via Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

  Taken en verantwoordelijkheden

  Criteria

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI :

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Skills Reference 887969

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier