Constructiebankwerker/lasser (M/V)
Werkis
Techniek // Kampen, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving :

Werk jij precies en houd jij van werken met metaal? Dan zoeken wij jou!

Als constructiebankwerker / lasser ben jij verantwoordelijk voor het montagegereed maken van constructies. Aan de hand van een tekening bouw je onderdelen en (hulp)constructies samen tot complete frames en machines / installaties.

Verder voer je verschillende bankwerkzaamheden uit als knippen, buigen, zetten, kanten, zagen, boren en vijlen. Tenslotte houd jij je bezig met het samenstellen en monteren van onderdelen en constructies met behulp van verschillende lastechnieken.

Het bedrijf waar jij gaat werken is gevestigd in Kampen en is gespecialiseerd in machines voor de agrarische markt en behoort tot één van de internationale marktleiders binnen deze nichemarkt.

Het familiebedrijf kenmerkt zich door een internationaal en technisch gerichte no-nonsense cultuur waarin interne en externe samenwerkingsverbanden erg belangrijk is voor de toekomst.

De organisatie heeft 2 jaar geleden fors geïnvesteerd in engineering en ontwikkeling en is de afgelopen jaren erg groot geworden zodoende kom jij in een bedrijf te werken met meer dan 80 collega's.

Ben jij de lasser die wij zoeken? Laat dan een reactie achter of bel / whatsapp naar 06 15564352.

 • Jij hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Jij hebt relevante opleidingen / certificaten;
 • Jij kan tekeningen kunnen lezen;
 • Jij hebt een gedegen werkmentaliteit, flexibel en geen 8 tot 5 mentaliteit.

  Leave this field blank Voornaam

 • E-mailadres
 • Uw CV in PDF of word Niet verplicht Ik wil op de hoogte blijven van nieuws en vacatures Ik ga akkoord met het
 • Heb je liever dat Werkis contact met jou opneemt? en vul jouw telefoonnummer in.

  Jouw gegevens :

 • Om je in te schrijven bij Werkis, hebben we een aantal gegevens van jou nodig. Dit helpt ons bij het zoeken naar een baan die bij jou past.
 • Wij vragen je daarom de volgende gegevens op te nemen in jouw cv : naam (voorletters, voornamen, achternaam, roepnaam), adres, postcode, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer, e-

  mailadres, geslacht (mits van belang voor de gewenste functies), gewenste beroepen / functies, werkervaring, opleidingen, cursussen, competenties.

  Werkis heeft op dit moment geen andere gegevens van je nodig om jou te bemiddelen naar werk. Mocht je toch andere gegevens in je cv opnemen, dan geef je door het uploaden van je cv toestemming aan Werkis om die (persoons)gegevens te verwerken.

  Alle gegevens zullen door Werkis slechts worden gebruikt voor het vinden van een baan voor jou. We raden je in elk geval af de volgende gegevens op te nemen in je cv : burgerservicenummer (BSN), godsdienst of levensovertuiging, raciale of etnische afkomst, pasfoto, nationaliteit, politieke gezindheid, lichamelijke of geestelijke gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap van een vakvereniging vakbond of politieke partij, strafrechtelijke gegevens.

  Om voor jou een geschikte baan te vinden, is het noodzakelijk dat wij bepaalde persoonsgegevens van je verwerken. Om jou inzicht te geven in de wijze waarop we omgaan met jouw persoonsgegevens, hebben we een privacyreglement opgesteld.

  Daarin is precies aangegeven welke gegevens we van jou verwerken, wat we daarmee doen en hoelang we die gegevens bewaren.

  Klik voor het privacyreglement. Mocht je over de verwerking van jouw persoonsgegevens nog vragen hebben, dan horen we die graag van je.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier