Junior Werkvoorbereider
Centerpoint
Tilburg, NL
2 dagen geleden

Introductie

In verband met de groei van de activiteiten van de opdrachtgever zijn wij met spoed op zoek naar een gedreven junior werkvoorbereider! Het betreft een vaste functie!

Organisatie

Onze opdrachtgever is een middelgrote aannemer actief in utiliteitsbouw, woningbouw en renovatie en onderhoud.

Functie

Je bent verantwoordelijk voor de technische en organisatorische werkvoorbereiding van één of meerdere projecten in Noord-Brabant en je hebt affiniteit met inkoop.

Je werkt nauw samen met je collega werkvoorbereiders vanuit kantoor. Regelmatig bezoek je de projecten. Je rapporteert aan de bedrijfsleiding.

De projectgrootte is variabel.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde HBO opleiding bouwkunde en twee tot vijf jaar ervaring als werkvoorbereider bij een aannemer. Je bent communicatief vaardig, gedreven, een echte team speler en je bent een loyale medewerker.

Ervaring met BIM is een pre.

Aanbod

De opdrachtgever bied je een inspirerende werkomgeving in een plezierig werkklimaat. De arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed.

Het betreft een vaste baan met doorgroeimogelijkheden.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier