Verkoopmedewerker Vleeswaren, Kaas, Brood
PLUS Brughuis
Almelo, NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Alles draait bij jou om producten en om klanten. Verkoop en voorraadbeheer behoren tot jouw taken. Denk daarbij ook aan de presentatie, verzorging en zonodig verse bereiding van producten.

Daarnaast ben je een vriendelijk aanspreekpunt voor onze klanten. Omdat je altijd voor ze klaarstaat, help je de omzet vergroten.Wie ben je?

 • Je bent lekker flexibel en pietje-precies
 • Service en klantvriendelijkheid zitten in je bloed
 • Je mag graag een praatje maken
 • Het liefst heb je al ervaring als verkoopmedewerker
 • Je houdt van werken met collega's en klaarstaan voor klanten
 • Goed en vers eten, daar hou je van
 • Wat bieden we je?Bij de PLUS bij jou in de buurt word je elke dag opnieuw uitgedaagd. Hoe?! Je komt in een omgeving terecht met leuk en afwisselend werk waarin je veel vrijheid krijgt.

  Je kunt écht het beste uit jezelf halen. Niet meer genoeg uitdaging? Dan kun je bij ons altijd doorgroeien. Er zijn binnen PLUS diverse manieren om jezelf te ontwikkelen.

  Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en je wordt onderdeel van een gemotiveerd en gezellig team van collega’s. We doen het samen.

  Tegelijkertijd ben je dagelijks bezig met het in de watten leggen van onze klanten. Zeg nou zelf, zo’n baan wil je toch?

  Kom je werken in een klantvriendelijk, gezellig en vriendelijk team?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier