ANIOS Cardiologie
Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ)
Tilburg, NL
5 dagen geleden

De zorgeenheid Cardiologie heeft een vacature voor een

Jouw uitdaging

Als ANIOS Cardiologie ben jij verantwoordelijk voor de medische zorg van de patiënten op de cardiologische afdelingen, SEH en CCU / MC.

Onder continue supervisie van specialisten participeer je in het dienstenrooster. Doorlopend werk je aan je professionele ontwikkeling waarbij je veel ruimte krijgt voor persoonlijke leerdoelen.

Binnen de zorgeenheid Cardiologie van het ETZ krijg je als ANIOS de tijd om je te ontwikkelen en gedegen kennis te maken met het vak."

Eva, ANIOS Cardiologie

Jouw werkomgeving

De zorgeenheid Cardiologie biedt hoogwaardige cardiologische zorg voor de regio Midden-Brabant. We zijn een ontwikkelingsgerichte en slagvaardige afdeling.

Daarbij hoort voor ons een goed opleidings- en onderzoek klimaat. Als team werken we laagdrempelig samen.

Cardiologie is geconcentreerd op ETZ locatie TweeSteden, hier zijn de voorzieningen voor alle hartaandoeningen aanwezig.

Zo zijn er drie ultramoderne hartkatheterisatiekamers, worden er ICD’s geïmplanteerd en PCI’s uitgevoerd. En op de Eerste Hart Hulp (EHH) is een compleet hartteam dag en nacht aanwezig.

We beschikken over de erkenning voor de B- opleiding. We werken samen met met het hartcentrum van het Catharina ziekenhuis te Eindhoven en op wetenschappelijk gebied met de Universiteit van Tilburg.

De arts-assistenten en verpleegkundigen werken nauw samen, we vormen een gestroomlijnd team. Ook is er weinig hiërarchie, iedereen is aanspreekbaar en staat open voor samenwerking.

Dat maakt ook de supervisie heel laagdrempelig, je kan altijd alles vragen."

Menno, ANIOS Cardiologie

Jouw profiel

 • Jij bent basisarts en hebt de ambities in de Cardiologie, wil je cardiologische kennis uitbreiden of wil huisarts worden.
 • Je werkt goed samen met je team, communiceert gemakkelijk met verschillende typen mensen, kan goed relativeren en beschikt over een gezonde dosis humor.
 • Je bent digitaal vaardig, gaat gemakkelijk om met innovaties en ontwikkelingen.
 • Bij voorkeur ben je op korte termijn beschikbaar.
 • Ons aanbod

 • Wij bieden een dienstverband van 38 uur per week.
 • Wij bieden ruime gelegenheid tot extra (bij)scholing, verdieping en verbreding. Werken bij ETZ betekent werken in een omgeving waar ontwikkeling en vitaliteit worden gestimuleerd.
 • Salaris volgens een functie-indeling in FWG 65. Het bruto maandsalaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 5.
 • 620,- bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • Veel aantrekkelijke extra arbeidsvoorwaarden, zoals een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met o.
 • a. uitgebreid fietsenplan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier