GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist
MEE Rotterdam Rijnmond
Rotterdam, Zuid-Holland, Nederland
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Binnen MEE Rotterdam Rijnmond zoeken wij een GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist voor gemiddeld 8 uur per week.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken bij MEE Rotterdam Rijnmond (MEE RR). MEE RR kenmerkt zich als een betrokken en laagdrempelige organisatie waar collegialiteit hoog in het vaandel staat.

De medewerkers hebben hart voor de zaak en de doelgroep. MEE RR is ingekocht door verschillende gemeenten binnen Rotterdam Rijnmond (namelijk de BAR gemeenten, Schiedam, Lansingerland, Krimpen a / d IJssel en de gemeente Rotterdam) om zorginhoudelijke ondersteuning te bieden aan mensen met een beperking.

Die ondersteuning wordt geboden binnen de context van wijkteams en stedelijke loketten. Jij zal ondersteuning bieden aan de gedragswetenschappers die verbonden zijn aan deze wijkteams en loketten.

Wat ga je doen?

Je gaat ondersteuning bieden aan een ambitieus team van elf gedragswetenschappers (zowel basis orthopedagogen als psychologen met grotendeels basisaantekening diagnostiek) zowel werkzaam in het jeugd als volwassen domein.

De ondersteuning zal onder andere bestaan uit het meedenken in diagnostische trajecten en consultatie en advies bij complexe casuïstiek.

De casuïstiek is heel breed : van basis zorg tot aan specialistische (forensische) zorg. Daarnaast ga je het team vakinhoudelijk ondersteunen en coachen in klinische vaardigheden ten aanzien van mensen met een beperking en comorbide problematiek met als doel het team kwalitatief te versterken.

Het team is bezig met een ontwikkeling op het gebied van deskundigheidsbevordering en het zoveel mogelijk uniform werken.

Daarbij willen ze van jou ondersteuning krijgen in het positioneren van zichzelf en als team. Naast positioneren wil het team ondersteuning krijgen op het gebied van diagnostische vaardigheden en verslaglegging.

Dagelijks is het team bezig met maken van een complete puzzel om de cliënt te begrijpen, maar ook zo goed mogelijk te ondersteunen.

Heb je vragen of wil je in aanmerking komen voor deze functie?

Neem dan contact op met manager Hans Beuving via telefoonnummer 06 411 92 421. Hans staat je graag te woord.

Vereisten

 • Je bent een ervaren geregistreerde GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist (BIG) met specialisatie voor de doelgroep mensen met een beperking.
 • Je hebt ruime ervaring met het uitvoeren en analyseren van diagnostisch onderzoek.
 • Je vindt het leuk om basispsychologen en orthopedagogen te begeleiden bij hun werkzaamheden.
 • Je houdt van een gevarieerd takenpakket, uiteenlopende problematiek en een gemêleerd team.
 • Je bent op de hoogte van de meeste recente wetenschappelijke inzichten op het gebied van mensen met een beperking en comorbide problematiek.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier