Teamleader Operations
Securitas
Amsterdam
3 dagen geleden

Wat ga je doen

Als Team Leader Operations ben jij het aanspreekpunt voor verschillende klanten en tevens operationeel verantwoordelijk voor de diensten bij de klant.

Jij zorgt voor de juiste beveiligers op de juiste plek en geeft ook in de operatie direct of indirect leiding aan hen. Jij houdt je onder andere bezig met de ontwikkeling van medewerkers en zorgt ervoor dat zij zich gewaardeerd voelen in hun werk.

Een uitdagende baan, met iedere dag nieuwe ontwikkelingen. Jij staat stevig in je schoenen, bent rechtvaardig en weet van aanpakken.

Jij bent sociaal : enerzijds een operationeel klantmanager en anderzijds een operationeel leidinggevende. Loyaliteit en motivatie binnen jouw team vind jij belangrijk.

Klanttevredenheid is een van jouw andere speerpunten. Zo zorg jij ervoor dat de klant tevreden is en de beveiligers met plezier naar het werk gaan.

Hoe ziet je dag eruit

Je komt op kantoor aan en werkt nog even wat administratieve dingen weg, voordat je op pad gaat naar de klantmeeting. Hierin overleggen jullie het reilen en zeilen van de operatie, het aantal mensen wat ingezet wordt en of dat past bij de klantvraag.

Kortom voldoet de dienstverlening aan vraag, wens en behoeften van de klant volgens de contractuele afspraken. Als de klant aangeeft dat hij of zij meer beveiligers ingezet wil hebben, schakel jij met de planning om te checken of dat ook echt nodig is.

Als dat nodig blijkt te zijn, ga je kijken waar je de mensen vandaan haalt, ga je opnieuw werven of heeft een collega nog uren over omdat iemand bijvoorbeeld deels afgekeurd is en op zijn objecten niet meer kan werken?

Naast deze klantmeeting en dit vraagstuk, heb je ook nog wat objectbezoeken op de agenda staan. Je gaat langs bij je medewerkers om te kijken hoe het gaat en hoe zij zich ontwikkelen.

Deze bezoeken vinden ook in het weekend en 's nachts plaats, omdat de beveiligers dan ook werken. Flexibel en loyaal als jij bent, vind je dit natuurlijk geen probleem!

Plek in de organisatie

Securitas match

 • HBO werk-en denkniveau, bij voorkeur in een bedrijfsmatige richting of Integrale Veiligheidskunde
 • Diploma Beveiliger 2 in de pocket, met eventueel Coördinator C erbij
 • Een resultaatgerichte aanpak, waarin je doelstellingen najaagt
 • Minimaal 2 jaar leidinggevende ervaring (aan groepen)
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Fulltime
 • Salarisindicatie : EUR 2255 tot EUR 2870 bruto per maand o.b.v. fulltime
 • Het team

  Als Team Leader Operations heb jij een pool beveiligers onder jou, die op jouw objecten werken. Op sommige objecten heb je de beschikking over een objectcoördinator / hoofdbeveiliger als eerste aanspreekpunt die de medewerkers op dat object direct aanstuurt, bij andere objecten ben jij het directe aanstuurpunt.

  Jouw team kan nogal veranderen dus goede aansturing is zeker nodig.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier