Marketing Manager
Teleperformance Benelux
Zoetermeer, NL
1 dag geleden

Als Marketing Manager maak jij deel uit van de commerciele operatie en werk jij je op het snijvlak van marketing en sales.

Jij weet hoe je marketingactiviteiten kan inzetten om commerciële doelstellingen te behalen. Je bent een absolute topper op het gebied van Lead-generatie en Branding.

Hoe je dat als Marketing Specialist bereikt?

Door je B2B marketing skills los te laten op uiteenlopende marketinguitdagingen en een winnende omnichannel strategie te ontwikkelen.

Hoewel het positioneren van ons mooie merk één van je ambities is, kies je niet voor abstracte’ awareness, maar stuur je op harde targets.

Omhoog met die sales! Je staat dicht bij de commerciële operatie en wilt een directe sales bijdrage leveren. Naast het uitrollen van merkcampagnes, ontwikkel je materialen die sales ondersteunen.

Denk aan presentaties, video’s, blogs en social content. Maar ook aan insights, zoals leads, case studies, social trenddata, enzovoorts.

Tof : je pakt ook event marketing op, dus als je ideeën hebt om de klantbelevenis op events te boosten, ga helemaal los! Bovendien horen we graag hoe jij de relatie met maatschappelijke stakeholders, inclusief de media, zou willen managen.

Onze PR teams staan open voor suggesties!

De scanbare versie van de rol

 • Je rolt marketingcampagnes uit, gericht op awareness en lead generatie
 • Je verzorgt content en managet het contentcreatieproces
 • Je ontwikkelt en verbetert marketingmaterialen en tools voor sales collega’s
 • Je bent actief op sociale media en rapporteert over de resultaten
 • Je maximaliseert de ROI van event marketing (eigen en externe events)
 • Waarom jij (hopelijk!) onze nieuwe Marketing Manager bent

 • Omdat je een Bachelor en brand, field en / of event marketing ervaring hebt
 • Omdat je graag nieuwe marketingwegen verkent
 • Omdat je het bedenken van campagnes even leuk vindt als het draaien ervan
 • Omdat jij je thuis voelt in sales-gedreven settings en weet wat Marketo en Salesforce zijn
 • Omdat je digital native bent - sociale media, webinars, vlogs zijn je tweede huis
 • Klinkt goed?

  Welkom bij een internationale werkgever (76 landen, 300.000 agents) die aanvoelt als een familiebedrijf. Een bedrijf waar je geen collega’s hebt, maar vrienden maakt.

  Een bedrijf dat de (bescheiden) trotse wereldleider is op het gebied van omnichannel klantbelevenissen. En een bedrijf waar veel, zoals de exacte invulling van deze nieuwe (!) rol en thuiswerken, bespreekbaar is.

  Meer info? Niek Weterings (06 31013502 / niek.weterings teleperformance.com ) schotelt je geen clickbait voor maar vertelt je eerlijk over de Marketing Manager rol én de benefits!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier