Werkvoorbereider Prefab in Vriezenveen
Raab Karcher
Vriezenveen
3 dagen geleden

Bevestig je inschrijving voor je vacaturemeldingE-mail deze vacatureJouw naamJouw e-mailadresNaam vriendE-mailadres vriend

Beeld bij de baan van Werkvoorbereider

In deze dynamische functie van Werkvoorbereider op de afdeling Prefab, ben je verantwoordelijk voor het begeleiden en coördineren van de levering en uitvoering van projecten.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit :

 • Het uitbrengen van offertes aan (potentiële) opdrachtgevers; aan de hand van tekeningen, het bestek, prijzen van leveranciers
 • Begeleiden van offertetracé in samenwerking met onze afdeling Sales.
 • Het bevestigen en begeleiden van prefab opdrachten inclusief de administratieve afhandelingen in samenwerking met onze prefab leveranciers.
 • Vastleggen van afspraken en planningen in het ERP systeem.
 • Jouw werkplek

  Met bijna 40 vestigingen is Raab Karcher de landelijke bouwmaterialenleverancier met een ruim assortiment bouwstoffen, hout, bevestigingsmiddelen en een sterke landelijke logistiek.

  Op een aantal van deze vestigingen hebben wij een showroom waar wij een uitgebreid assortiment tegels en sanitair presenteren.

  Bij alles wat we doen houden wij rekening met de invloed die onze bedrijfsvoering, materialen en producten hebben op milieu en maatschappij.

  Zo kunnen ook toekomstige generaties blijven steunen op de hoeksteen van de bouw’.

  Met ongeveer 700 collega’s die in de 40 vestigingen werken, zijn onze teams klein maar fijn. Hierdoor zijn de teams hecht en bij elkaar betrokken.

  En niet alleen dat, ook is er veel diversiteit. Vrouwen en mannen. Jong en oud. In uiteenlopende functies, van chauffeurs tot marketingmedewerkers, van binnendienstmedewerker tot teamleider Magazijn.

  Diversiteit ten top dus.

  Dit breng je mee

  Je bent een hands-on’, energieke doener die goed kan samenwerken en flexibel is. Je handelen is klantvriendelijk en accuraat.

  Je hebt een afgeronde MBO of HBO opleiding. Affiniteit met de bouw en commercieel / technisch inzicht is een pre.

  Dit kan je van ons verwachten

  Raab Karcher is 1 van de werkmaatschappijen die valt onder de grote, internationale organisatie Saint-Gobain. In 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020 is Saint-Gobain uitgeroepen tot Top Employer in Nederland.

  We bieden goede arbeidsomstandigheden, koesteren talent en ontwikkelen op alle niveaus van de organisatie. We staan er om bekend dat we ons personeelsbeleid continu door ontwikkelen en optimaliseren.

  Voor deze baan van Werkvoorbereider bij Raab Karcher komt hier nog eens bovenop :

 • werken in een team met collega’s die veel waarde hechten aan een prettige onderlinge samenwerking.
 • ruimte om zelfstandig te werken met een hoge mate van verantwoordelijkheid.
 • bijdragen aan onze groeistrategie.
 • uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden : een marktconform salaris.veel vrije tijd : 25 vakantie- en 12 atv-dagen.
 • een goede pensioenregeling.korting op jouw ziektekostenverzekeringvolop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen.jaarlijks FiscFree.

  Hiermee kan je korting op een tablet / laptop, fiets of fitness-abonnement regelen.mogelijkheid om ieder jaar aandelen te kopen tegen een gunstige prijs.

 • een leuke en uitdagende functie voor 40 uur in de week
 • een uitgebreid leer- en inwerktraject om je voor te bereiden op de praktijk.
 • Deze vacature vraagt om jouw (re)actie

  Wil jij werken bij een Top Employer en Raab Karcher komen versterken als Werkvoorbereider in Vriezenveen? Reageer dan direct via de button solliciteer’.

  We vragen goede werkvoorbereiders om rechtstreeks te solliciteren.

  Reacties van uitzendbureaus en werving- en selectiebureaus nemen we niet in behandeling.

  Raab Karcher heeft jarenlange ervaring op het gebied van bouwmaterialen en zijn voor u de vertrouwde partner om uw werk tot in de puntjes af te leveren.

  Op ons kunt u steunen wanneer het gaat om online business, logistiek en duurzaamheid. Wij zijn niet voor niets de Hoeksteen van de Bouw.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier