EMVI-schrijver
Arcadis
Arnhem, Gelderland, Netherlands
5 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als EMVI-schrijver help jij onze marktgroepen Waterinfrastructuur en Water, Klimaat en Landschap met het winnen van aanbestedingen.

Samen met het tenderteam doorgrond je de klantvraag, bedenk je een creatieve aanpak en schrijf je een goed, SMART en lekker leesbaar plan.

Je helpt het tenderteam door mee te analyseren, scherpe vragen te stellen en nauwkeurig te notuleren. In brainstorms neem jij input snel tot je, ook als je het vakgebied niet tot in detail kent.

Bij het uitwerken van het EMVI-plan ben je een ware artiest die technische input vertaalt naar één pakkend verhaal schrijft.

Met jouw plannen van aanpak winnen we mooie opdrachten voor onder andere het Rijk, Rijkswaterstaat, Provincies en Waterschappen.

Maar ook buitenlandse tenders liggen voor het oprapen. Je schrijft voor tenders op allerlei vakgebieden binnen de watersector.

In teamverband werk je dan ook samen met de ongeveer 350 collega’s van onze watergerelateerde marktgroepen. Denk aan projecten voor een dijkversterkingsproject, een vaarwegverbetering, de ontwikkeling van een natuurgebied, het verbeteren van de waterkwaliteit in een gebied, de uitbreiding van een rioolwaterzuivering of de aanleg van een waterbergingsgebied.

Hierdoor heb je invloed op alle waterfacetten in de maatschappij en draag je bij aan onze missie Improving the Quality of Life’.

Aan een wereld die meer duurzaam, circulair en slim is.

Een dag uit het leven van jou

s-Ochtends verwerk je verbeteringen in een EMVI-plan. Er is nog een hoofdstuk leeg; daarvoor staat om 09 : 00 uur een interview met twee specialisten gepland.

Ze weten goed hoe dit project aangepakt moet worden. Precies de informatie die jij nodig hebt. Na afloop drinken jullie nog een kop koffie.

Terug achter de laptop structureer je de informatie en schrijf je het laatste hoofdstuk uit. Lekker, die kun je straks versturen voor de review.

s Middags start je om 13 : 00 uur aan een nieuwe tender. In de Tender Startup plan je brainstorms, interviews en reviews met de tendermanager.

Zo, de agenda is komende weken weer goed gevuld. Intussen popt je Outlook op : tender GEWONNEN! Het was een pittige tender dus een extra mooi resultaat.

 • De rest van de middag brainstorm je met het tenderteam over de aanpak voor de nieuwe opdracht. Twee creatieve ideeën passen goed bij de uitvraag passen;
 • die noteer je alvast. Tevreden klap je de laptop dicht om lekker naar huis te gaan.

  Wat vragen wij?

  Je bent analytisch en een creatieve schrijver. Complexe, technische inhoud weet je om te zetten in begrijpelijke teksten.

  Je kunt goed diverse ballen tegelijk hooghouden, bent stressbestendig en een doorzetter. Verder zoeken wij een nieuwe collega met :

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting Journalistiek, Nederlands of een watergerelateerde opleiding;
 • Minimaal vijf jaar ervaring met het schrijven van offertes;
 • Aantoonbare hoge winscore op de offertes waaraan je hebt bijgedragen;
 • Affiniteit of ervaring met waterprojecten is een pre.
 • Wat bieden wij?

  Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan onze missie ’. Dat is wat ons verbindt en inspireert.

  We geven de toekomst vorm vanuit verschillende perspectieven en bouwen aan duurzame relaties. Samen willen we onze wereld verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan onze Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Onze cultuur helpt jou je eigen carrière vorm te geven. Samen met onze klanten werk jij aan uitdagende en duurzame projecten.

  Denk hierbij aan (digitaal) ontwerp, advisering, engineering, project- en managementdiensten in de natuurlijke en gebouwde omgeving.

  Arcadis biedt jou een functie met veel vrijheid om je werk zelfstandig in te vullen binnen een ambitieus en gedreven team.

  Daarnaast werk je regelmatig samen met collega’s van andere disciplines. Kenmerkend voor onze cultuur zijn inclusiviteit, diversiteit en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

  Op deze onderwerpen voeren we verschillende activiteiten uit.

  Arcadis geeft jou de ruimte om ideeën verder te ontwikkelen en biedt goede ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden. Wij hanteren marktconforme arbeidsvoorwaarden, waaronder 30 vakantiedagen, flexibele werktijden en een resultaatafhankelijke winstuitkering.

  Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf.

  Contactinformatie

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Jochem Beltman recruiter, via telefoonnummer +31 (0)6 27060553 of via jochem.

  beltman arcadis.com Wij ontvangen graag jouw CV en brief via de sollicitatiebutton in de vacature op careers.arcadis.com.

  Uitzend-, detacherings- en W&S-bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier