Interieurbouwer
Artiflex
Arnhem, NL
23 uur geleden
source : InGoedeBanen.nl

Functieomschrijving

Voor onze vacature in Arnhem zijnwe op zoek naar een interieurbouwer . Het betrefteen uitdagende functie omdat je verantwoordelijk bent voor het vervaardigen van de interieurs en meubels vanaf destart .

Dit begint bij de machinale werkzaamheden en houdtpas op bij het op locatie monteren van de meubels en interieurs bijde klant.

Ditinterieurbouwbedrijf is een jonge en enthousiaste onderneming waarkwaliteit en klanttevredenheid voorop staat. Wij zijngespecialiseerd in het maken van meubels en interieurs in debreedste mogelijke vorm voor zowel bedrijven als particulieren.

Deproductie vindt plaats in de werkplaats in Arnhem. De montage isvoor 70% regionaal, de overige 30% dekken de rest van het land ensoms net over de landsgrenzen.

Functie-eisen

Voordeze vacature als interieurbouwer beschik jij over hetvolgende :

 • Een gerichte opleiding metminimaal 5 jaar werkervaring als interieurbouwer;
 • Goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheden enbeheersing van de Nederlandse taal;
 • Zelfstandigheid en gewend om in teamverbandinitiatieven te nemen;
 • Enthousiast endoorzettingsvermogen zonder een 9 tot 5 mentaliteit.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Als interieurbouwer krijg je een marktconform salarisvan € 2090,- tot € 2780,- bruto per maand ,afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

  Je hebt een grote mate vanzelfstandigheid en verantwoordelijkheid en een hecht team vanprofessionele collega s die op een informele wijze samenwerken.

  Daarnaast hebben ze leukepersoneelsuitjes!

  Heb jij interesse in onze vacature vaninterieurbouwer? Solliciteer dan nu op deze vacature of stuur je cvnaar m.kemper artiflex.

  com en wij nemen dan gegarandeerd contactmet je op! Heb je vragen of neem je liever direct zelf contact op?Bel of WhatsApp Martina dan via 06 -27917717.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier