Docent Wereldoriëntatie
Hogeschool Leiden
Leiden, Zuid-Holland
1 dag geleden

De functie

Binnen de Pabo nemen de vakken die vallen onder wereldoriëntatie (aardrijkskunde, geschiedenis natuur en techniek) een belangrijke plaats in.

Wij zoeken een docent die onderwijs gaat verzorgen in betreffende (geïntegreerde) vakken bij zowel de voltijd- als de deeltijdvarianten van de Pabo en de Academische Pabo.

Ook stage- en studiebegeleiding vormen een belangrijk onderdeel van het takenpakket.

Functie-eisen en competenties

Je hebt ervaring in het basisonderwijs en / of op een pabo. Je bent vaardig in het begeleiden van groepen studenten en weet op inspirerende wijze theorie te koppelen aan de praktijk.

Je hebt een brede belangstelling in wereldoriëntatie. Kennis van recente ontwikkelingen met betrekking tot vernieuwend (basis)onderwijs is een vereiste.

Hogeschool Leiden

Hogeschool Leiden is een multisectoriële hogeschool in het hart van de Randstad. De hogeschool heeft ongeveer 13.000 studenten en 1.

450 medewerkers. Het onderwijs wordt verzorgd binnen vijf faculteiten met een eigen identiteit, die samenhangt met het karakter van de opleidingen en de verschillende beroepen en werkvelden waarvoor de studenten worden opgeleid.

Onze maatschappelijke opdracht is om goed beroepsonderwijs te verzorgen en gekwalificeerde professionals op te leiden die beschikken over een kritische houding en in staat zijn te functioneren in een veranderende beroepspraktijk.

Naast kwalificatie voor de beroepspraktijk maken persoonsvorming, socialisatie, internationalisering en het ontwikkelen van maatschappelijke verantwoordelijkheid deel uit van onze opleidingen.

Het leren van de student staat daarbij altijd centraal.

De faculteit Educatie

De faculteit Educatie kent de opleidingen Leraar Basisonderwijs (Pabo), Vrijeschool Pabo, Opleiding Docent Dans / Euritmie, Opleiding Docent Muziek en de Tweedegraads Lerarenopleidingen Gezondheidszorg en Welzijn en Omgangskunde.

Samen met de Universiteit Leiden bieden wij ook de Academische Pabo aan. Daarnaast maken het Centrum Onderwijs & Innovatie Leiden (nascholing) en de lectoraten Natuur & ontwikkeling Kind’, Muziek in onderwijs’ en Waarde(n) van Vrijeschoolonderwijs’ deel uit van de faculteit.

De faculteit heeft ruim 2200 studenten en 220 medewerkers.

Arbeidsvoorwaarden

De cao-hbo is van toepassing. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar.

Detachering vanuit een andere werkgever is zeker mogelijk.

Het salaris is, afhankelijk van opleiding en ervaring, minimaal € 2.845,48 en maximaal € 4.307,66 (schaal 10) of minimaal € 3.

658,64 en maximaal € 5.026,85 (schaal 11) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier