Pedagogisch Medewerker | KDV Mozartlaan
smallsteps kinderopvang
Voorhout
5 dagen geleden

Over de locatie

Midden tussen de nieuwbouwhuizen vind je ons kinderdagverblijf in een groot pand in Voorhout. Aan de Mozartlaan vangen wij elke dag met veel enthousiasme de kinderen op in 6 groepen.

Er zijn 2 babygroepen, 2 peutergroepen en 2 verticale groepen. Ben jij graag buiten? Dat is perfect, want op ons grote speelplein met speelhuis gaan we vaak samen op avontuur.

Blaas zeepbellen voor de kleintjes die over het gras rollen of ga mee op schattenjacht in de zandbak. Binnen genieten de kinderen van leuke activiteiten.

Zoals een vrolijke poppenkastvoorstelling, knutselen, samen dansen of klimmen en klauteren bij de peutergym.

Ons team is jong, gezellig en probeert iedere dag onvergetelijk te maken voor de kinderen. Zie jij jezelf ook wel in de weer met poppenkastpoppen en knutselmaterialen?

Bedenk jij uitdagende activiteiten voor de peutergym? En bied jij rust aan de kleinsten met persoonlijke aandacht en lieve liedjes?

Dan is ons kinderdagverblijf dé werkplek voor jou. Wie weet schud jij binnenkort na een werkdag met een grote glimlach ons zandbakzand uit je schoenen.

Dit ga je doen

Als pedagogisch medewerker ben jij er iedere dag voor de kinderen en jouw collegas. Jij zorgt ervoor dat de kinderen in een fijne en veilige omgeving kunnen spelen, ontwikkelen en groeien.

Jij bent dé (pedagogisch) expert en jouw deskundigheid is van belang.

Daarnaast draait het natuurlijk ook om lol hebben met je collegas, leuke teamuitjes en jouw persoonlijke ontwikkeling. Bij Partou sta jij als medewerker centraal.

buffered00 : 0000 : 0000 : 00

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier