Store Manager
Claire's
Amsterdam, Amsterdam (Netherlands), Netherlands
2 dagen geleden

Over Claire’s Met meer dan 3.000 winkels wereldwijd en meer dan 1.000 winkels in Europa is Claire's een van de toonaangevende internationale retailers in de wereld van mode-sieraden en accessoires.

In onze winkels creëren we een sfeer waarin het werk leuk is en onze klanten altijd graag winkelen. Hiervoor zijn we op zoek naar leidinggevenden die willen helpen het succes van Claire's vorm te geven.

Wil je deel uitmaken van ons team? Momenteel zoeken wij een : Store Manager (M / V) Als Store Manager is het jouw doel om jouw store te laten schitteren.

Dit doe je door de verkoop te stimuleren, uitstekende klantenservice te leveren en te zorgen voor een geweldige store presentatie.

Uiteraard doe je dit samen met je team, wat je dagelijks aanstuurt. VerantwoordelijkhedenVerkoop- en winstverantwoordelijkheidHet leveren van klantadvies en ondersteuningLeiderschap en motivatie, personeelsplanningImplementatie van het winkelconcept, productpresentatie en decoratie.

Een winkel en winkelteam beheren Wij bieden Een collegiale samenwerking in een gemotiveerd teamProfessionele ontwikkeling in de vorm van trainingen (inclusief het prikken van gaatjes in oren)Een prestatiegerelateerde vergoedingEen werkplek in een internationaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden Jouw profiel Je beschikt over onderstaande vaardigheden : Klantgericht en resultaatgerichtOndernemend denken en handelenSterk op het gebied van Visual MerchandisingErvaring als leidinggevende in een vergelijkbare functieUitstekende communicatieve vaardighedenGoed in plannen en organiserenEen sterke leider en in staat om een goed team samen te stellen.

Flexibel; werken op de koopavond en in het weekend is geen probleem voor je.Wil je deel uitmaken van het succesverhaal van Claire’s? Klik dan nu op solliciteer!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier