Vakbekwaam groenvoorziener
Proflex Personeel
Beilen, Nederland
2 dagen geleden

Functiebeschrijving

Jij wil een baan in de buitenlucht die vooral niet saai is? Als vakbekwaam groenvoorziener weet je zeker dat geen dag hetzelfde is! Maaien, schoffelen, bomen snoeien, hagen knippen, klein straatwerk en nog veel meer taken in de groenvoorziening komen bij jouw werk kijken! Heb jij al een aantal jaren ervaring in de groenvoorziening en ben je toe aan een nieuwe uitdaging, dan ben jij de vakbekwaam groenvoorziener die wij zoeken in de regio Beilen.

Functie-eisen

Jij hebt al enige ervaring opgedaan met het werk in het groen. Een heggenschaar, bladblazer of een bosmaaier : jij kan deze machines bedienen.

Of je nu in een team of zelfstandig werkt, voor jou is beide geen probleem. Jij komt graag op tijd je bed uit om in het groen aan de slag te gaan.

Je werkt graag hard, denkt oplossingsgericht en bent in staat om dagelijks onderhoud aan je machines zelf uit te voeren.

De VCA Basis en een rijbewijs B(E) heb je al behaald.

Bedrijfsdetails

Je werkt voor een groenaannemer uit het zuiden van het land. Het werkgebied is vrij breed en omvat eigenlijk geheel Drenthe.

Je opdrachtgever is actief in de groenaanleg en -onderhoud, maar ook verzorgen zij faunabeheer en boomverzorging. Een allround groenbedrijf dus, waar je als medewerker de ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

De projecten zijn erg divers, dit maakt je werk ook nog eens afwisselend.

Werken via Proflex Personeel

Als je op zoek bent naar werk, willen we je bij Proflex Personeel met alle plezier helpen. Wij zijn als uitzendorganisatie gespecialiseerd in het groen en grijs.

Kortom, werk voor buitenmensen! Doordat wij landelijk werkzaam zijn, is er altijd wel een baan bij jou in de buurt. En het belangrijkste : een baan die bij jou past.

Iets voor jou?

Is het groen helemaal jouw ding en wil je hier ook in 2020 graag je werk van maken? Solliciteer dan op onze vacature als vakbekwaam groenvoorziener in Beilen.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier