Solution Architect - Verzekeringen
CGI
Rotterdam, Netherlands
2 dagen geleden

Position Description :

Denk jij graag vanuit architectuur uitgangspunten mee aan nieuwe oplossingen voor de digitale wereld met complexe vraagstukken bij diverse klanten? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Solution Architect bij CGI word jij eigenaar van de architectuur van één of meer digitale oplossingen, zowel op conceptueel als op technisch niveau.

Door jouw inhoudelijk leiderschap ben jij de verbindende factor tussen business en IT, tussen strategie en uitvoering. Jij bepaalt mede welke (deel)oplossingen worden gekozen, en hoe deze tot één werkend geheel worden geïntegreerd.

Je zorgt voor goed werkende digitale oplossingen doordat je de context begrijpt en afgewogen beslissingen neemt samen met stakeholders en partijen die deelsystemen leveren.

Je ondersteunt de realisatie, integratie en evolutie van werkende oplossingen. Waar nodig creëer je modellen om je oplossing te visualiseren en valideren met je stakeholders.

Je neemt verantwoordelijkheid voor de integrale oplossing in alle levensfasen : van architectuurconcept in een aanbieding tot levende architectuur tijdens realisatie, integratie en operatie van de oplossing.

Jij gaat samen met een professioneel team de Nederlandse financiële wereld een stuk veiliger, efficiënter en digitaler maken door het realiseren van succesvolle projecten.

Je adviseert en begeleidt onze klanten bij het analyseren van de aangegeven business problematiek. Je denkt buiten de gevestigde kaders en weet optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die geboden worden vanuit het OutSystems platform.

Vaak heb je een pioniersfunctie en vorm je het eerste aanspreekpunt voor de klant. Oplossen van een business vraagstuk is jouw passie en met behulp van de OutSystems technologie ben je in staat meerwaarde te creëren voor jouw klanten.

Wat breng je mee?

De wereld om ons heen verandert in snel tempo. We zien dat technologie een steeds belangrijkere rol speelt in onze samenleving.

CGI bouwt innovatieve oplossingen voor deze veranderende digitale wereld.

Je bent een gepassioneerde professional, die steeds weer nieuwe uitdagingen zoekt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en met een sterke overtuigingskracht weet je de verschillende stakeholders voor jouw ideeën te winnen en collegas succesvol te coachen.

Je bent een echte teamplayer die pragmatisch, resultaatgericht en klantgericht is. Je bent open minded en analytisch aangelegd, maar kan ook met onzekere en veranderende omstandigheden omgaan.

Een vakspecialist in hart en nieren met een duidelijke mening en visie, die buiten de gestelde kaders denkt. Je vindt het leuk om anderen te inspireren, maar daagt ze ook uit.

Daarnaast ben je altijd goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen op het gebied van architectuur en relevante digitale technologieën.

Daarnaast heb je :

Een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding

Minimaal 5 jaar werkervaring als een solution architect

Kennis van en ervaring in Azure of AWS (certificering AZ-303 / AZ-304 of Solution

Architect Associate als pré)

Well-architected Framework

Kennis van en ervaring met interface- en integratietechnologieën zoals moderne

integratieplatformen, enterprise-integration patronen en integratie- architectuurstijlen

Kennis van en ervaring met architectuurmodellering zoals ArchiMate, en Agile werkwijzen

als Scrum, SAFe en / of BizzDevSecOps

Kennis van het financiële domein is een pré

Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en Engelse taal

Ons aanbod

We bieden je een vast contract, zodat je meteen baanzekerheid hebt. Parttime werken, bijvoorbeeld 32 of 36 uur per week is bespreekbaar, wij bieden jou graag die flexibiliteit.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat iedereen bij ons zich eigenaar van zijn of haar eigen werk voelt. Letterlijk eigenaar, want bij CGI krijg je de mogelijkheid om aandeelhouder te worden en zo mee te delen in onze successen.

Verder vinden wij het belangrijk dat jij geïnspireerd blijft, de dingen doet waar jij warm voor loopt en je kunt blijven ontwikkelen.

Via onze CGI Academy kun je allerlei relevante trainingen volgen. Wat we nog meer te bieden hebben : een plek in een hecht team van professionals waar we samen met elkaar de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van onze klanten en medewerkers dragen.

Een team waarmee we klantverwachtingen kunnen overtreffen en ons binnen en buiten CGI op de kaart kunnen zetten. Een rol in ons CGI verhaal!

Waar kom je terecht?

Als Solution Architect kom je te werken voor onze unit onderdeel van de

 • Bij de verzekeraars staat een transitie naar de cloud op iedere agenda. Daarbij spelen uiteraard de onderwerpen zoals kosten, het verhogen van het marktaandeel en het voldoen aan wet- en regelgeving een grote rol.
 • Een complexe markt, die vraagt om andere business modellen en innovatieve oplossingen. Die (cloud) transitie heeft voor jou geen geheimen, je bent ambitieus en betrokken en wilt werken met de nieuwste technieken.

  En CGI bedient de top van het Nederlandse verzekeraars.

  Een ongelukje zit in een klein hoekje en komt altijd ongelegen. Aan de hand van technische innovatie kan het ongemak voor een klant beperkt worden en kan er snellere afhandelingen van elke case gebeuren.

  De verzekeringswereld is al een wereld waar samenwerking tussen verschillende instanties noodzakelijk is. CGI is één van die partners en is zeer actief binnen de verzekeringswereld en realiseert innovatieve oplossingen.

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals.

  Samen, als één team.

  Are you ready to be part of our story?

  Solliciteer direct! We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Vragen over de functie? Stel ze aan Robin Schuurman, Director Consulting Services via 06 4151 5686 of via .

  Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Chris Nikijuluw, Corporate Recruiter via 06-204 511 05 of .

  Wij werken niet samen met externe Recruitment partijen.

  Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures wordt daarom niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier