BIM modelleur/ engineer
continu
Enschede, NL
3 uur geleden

BIM modelleur / engineer

Onze opdrachtgever is op zoek naar iemand die een passie heeft voor de bouw in de breedste zin van het woord. Zij hebben projecten in de woningbouw, utiliteitsbouw en diverse speciale projecten.

Deze organisatie ontwikkelt en bouwt alles in eigen beheer en staat hoog aangeschreven. Binnen deze organisatie zijn er volop mogelijkheden om door te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Er hangt een informele sfeer en je hebt vrijheid in de indeling van je werkzaamheden. Dit betekent wel dat je zelf gedisciplineerd bent en je verantwoordelijk voelt voor je werkzaamheden.

Geen enkele dag is hetzelfde en je houdt ervan om dagelijks opnieuw uitgedaagd te worden. Wanneer je op een muur stuit, bouw jij een trap om erover heen te gaan of sloopt de muur en bouwt hem opnieuw op, maar je zet in ieder geval door!

Spreekt bovenstaande tekst je aan en beschik je over de volgende eisen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de functie van junior BIM modelleur / engineer beschik je over :

 • Een MBO / HBO werk- en denk niveau richting Bouwkunde
 • Je eerste of tweede stap in de bouw
 • Je bent gedreven en hebt passie voor het vak
 • Je werkt oplossingsgericht
 • Communicatief ben je sterk
 • Je bent een echte teamplayer
 • Werkervaring met AutoCad
 • Ambitie om ambassadeur te worden van BIM werken
 • Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen! Deze vacature betreft dan ook een functie waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken.

  Continu zoekt voor haar opdrachtgever een junior BIM modelleur / BIM engineer. Als junior BIM modelleur / engineer ben je verantwoordelijk voor zowel de voorbereiding van projecten alsmede het tekenwerk, dat wil zeggen dat je o.

  a. werkt aan het opstellen van begrotingen, werkomschrijvingen en planningen. Je vraagt offertes aan en vergelijkt deze en daarnaast werk je bouwkundige tekeningen uit in Autocad en Revit.

  In deze organisatie zijn ze volop bezig met de uitrol van Revit en om jou kennis (wanneer nodig) bij te spijkeren, zullen zij intern een opleiding inrichten.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier