Schoonmaakkanjers gezocht voor maan- en vrijdagen!
Recruit a Student
Leeuwarden
9 dagen geleden

De baan

Heb jij op maandag en / of vrijdag niks te doen en wil je graag een extraatje verdienen? Ga aan de slag in de schoonmaak!

Als schoonmaakmedewerker zorg je er samen met je collegas voor dat de gasten van het park zich welkom voelen. Je verricht schoonmaakwerk en maakt vakantiehuisjes in orde voor de ontvangst van nieuwe gasten.

Onder je werkzaamheden vallen moppen, stofzuigen, schoonmaken van sanitair etc. Aan de hand van een programma waarin staat beschreven wat je moet doen, hoe en wanneer, voer je deze werkzaamheden uit.

Je werkt onder leiding van een voorman / -vrouw die je alle kneepjes van het vak bijbrengt. Natuurlijk heb je ook veel contact met je directe collegas.

Je kunt aan het werk op de prachtige Waddeneilanden, maar mocht je iets dichterbij huis zoeken, dan is dat ook mogelijk! Vervoer is in ieder geval altijd geregeld.

Jij bent :

 • Op zoek naar een leuke (bij)baan in de schoonmaak van vakantiehuisjes;
 • Iedere maandag en / of vrijdag beschikbaar;
 • In het bezit van een schoonmaakcertificaat (pré);
 • Enthousiast en houdt letterlijk van een schone werkplek;
 • In het bezit van rijbewijs B (pré).
 • Overige info

  Ben jij de schoonmaakkanjer die wij zoeken en heb je zin in deze uitdaging? Klik op de 'solliciteer'-knop!

  Geplaatst op 2019-02-11

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier