Hoofd marketing en publiciteit
Peergroup
 Donderen, NL
11 uur geleden
source : TheaterKrant

Organisatie

Peergroup is al ruim twintig jaar het locatietheatergezelschap van Noord-Nederland. Actuele en urgente thema’s, zoals verduurzaming van voedselproductie, de dilemma’s rond de agrarische sector en sociaal- maatschappelijke vraagstukken, vormen een rode draad in de projecten.

De makers en spelers van het gezelschap verbinden zich intens met de inhoud en de mensen die daar direct bij betrokken zijn.

De voorbereiding begint vaak al jaren voor aanvang van een project en loopt daarom simultaan met lopende projecten.

We willen met onze voorstellingen en impact-programma's een actieve bijdrage leveren aan een rijk cultureel en leefbaar Noord-Nederland.

Dit doen wij door met onze voorstellingen dichtbij ons publiek te staan en het landschap als ons podium te zien. Ons theater raakt je, ook als je niet wekelijks naar het theater gaat.

De vorm van onze voorstellingen varieert elke keer weer : van een klassieke monoloog in een leegstaande melkveestal of een slachtritueel in een abattoir tot een ritje op de suikerbietenwagen tijdens de bietencampagne.

We brengen echte verhalen dichtbij ons publiek en stellen de impact van die verbinding centraal.

Peergroup is gevestigd in een voormalig munitiedepot in het Drentse Donderen. De projecten van Peergroup vinden voornamelijk plaats in het Noorden van het land, maar het gezelschap maakt ook regelmatig uitstapjes buiten de regio.

Vacature

Peergroup is per 1 januari 2021 op zoek naar een marketeer die beschikt over een HBO werk- en denkniveau met affiniteit en ervaring op het gebied van de podiumkunsten of locatietheater in het bijzonder.

Je kijkt er naar uit om in een organisatie te werken met een grote liefde voor het Noorden en het Noordelijke landschap en je wilt haar bewoners zo veel mogelijk actief betrekken bij de projecten en de vraagstukken die daaronder liggen.

Samen met de directie ontwikkel je een marketingstrategie voor de komende vier jaar en voer je de marketing uit van alle projecten die het gezelschap ontwikkelt.

We werken voor de communicatie van onze projecten en branding van onze organisatie nauw samen met G2K uit Groningen.

Wij zoeken

We zijn op zoek naar een proactief, creatief denker die stevig in haar of zijn schoenen staat. Een teamplayer die op de hoogte is van de huidige trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing en communicatie in de theaterwereld en zin heeft om met heel uiteenlopende doelgroepen te werken.

Multitasken zit in je bloed, je kunt meerdere projecten tegelijkertijd aansturen, weet prioriteiten te stellen en te plannen.

We werken vanuit het Drentse Donderen, het is daarom handig om in het bezit te zijn van een rijbewijs en eigen vervoer. Projectactiviteiten kunnen plaatsvinden op onregelmatige werktijden en momenten (bijvoorbeeld in de zomer), we vragen daarom een flexibele werkhouding.

Peergroup betrekt en bereikt een breed publiek van alle leeftijden en achtergronden met de voorstellingen en impact-programma's.

We streven naar een divers samengesteld team en vragen daarom iedere geïnteresseerde ongeacht leeftijd, gender, beperking, geloof of afkomst te solliciteren.

Taken

Ontwikkelen en uitvoeren van strategische (online en offline) marketing- en communicatieplannen

Verantwoordelijk voor (online en offline) publiciteitsteksten en -middelen

Bewaken en verder ontwikkelen van nieuwe huisstijl en imago van het gezelschap

Verantwoordelijk voor het opstellen van een jaar- en projectplanning (incl. content planning)

Verantwoordelijk voor kaartverkoop en marketingbudget

Wij bieden

Peergroup biedt een uitdagende en afwisselende functie in een informele werksfeer. Salariëring op basis van ervaring in overeenstemming met CAO Toneel en Dans voor 32 uur per week (0,80 fte).

Indiensttreding bij voorkeur vanaf 1 januari 2021; in eerste instantie voor een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Peergroup wordt structureel ondersteund door de provincie Drenthe en het Fonds Podiumkunsten, ook voor de komende vier jaar.

Wij zijn aangesloten bij het NAPK en werken in een groot netwerk van theater professionals en deskundigen buiten de theatersector.

We werken in een team van 7 vaste medewerkers. Per productie groeit de groep medewerkers en sluiten er vaak vrijwilligers aan die een belangrijke bijdrage leveren.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier