Magazijnmedewerker / (aankomend) Verkoopmedewerker
Warmteservice
Amsterdam, Nederland
4 dagen geleden

Functievereisten

Wat verwachten we van jou?

Je kan goed luisteren naar de wensen van de klant en je weet deze informatie om te zetten naar advies. Je denkt ook goed mee met de klant en zoekt samen (met collega’s) naar de juiste oplossingen.

Klanten help je zowel in persoon als telefonisch en per mail, waardoor het belangrijk is dat je goed Nederlands spreekt en schrijft.

Daarnaast is het belangrijk dat je het fijn vindt om fysiek bezig te zijn, want je haalt zelf de materialen op in het magazijn en helpt klanten soms om de producten in te laden.

En verder?

 • Heb je een vmbo-t of MBO2 diploma (of hoger);
 • Woon je in Amsterdam of de directe omgeving;
 • Ben je 5 dagen per week beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging;Maandag t / m vrijdag tussen 7 : 00 en 17 : 30 uur en zaterdag van 8 : 00 tot 15 : 00 uur.
 • Geen technische kennis of ervaring? Geen probleem!

  We vinden het belangrijk dat je leergierig bent om jezelf te ontwikkelen tot hét aanspreekpunt voor onze klanten. We bieden doorlopend verschillende trainingen en cursussen aan om zowel jouw productkennis als verkoopvaardigheden te ontwikkelen.

  Dat zijn zowel trainingen op het hoofdkantoor als via ons nieuwe online leerplatform : de Warmteservice Academie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier