PLC Software Engineer
HSPRO
Maastricht Airport, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Als PLC Software Engineer bij HSPRO ben je van A tot Z betrokken bij de uitvoering van complete projecten. Van engineering tot en met de inbedrijfstelling van de installatie.

Van het schrijven van de functionele specificaties tot de ontwikkeling van de software. Naast PLC integreer je de installatie uiteraard ook met de SCADA en HMI netwerken.

Wil je door de afwisseling van projecten groeien als software engineer industriële automatisering? Ben jij toe aan afwisseling?

Lees van verder!Je bent als PLC Software Engineer verantwoordelijk voor : Het ontwerpen en programmeren van industriële PC, PLC, HMI en SCADA besturingssoftware.

In overleg met klant het vertalen van machinespecificaties naar software parameters.Ondersteuning bij installation en commissioning en SAT / FAT tests.

In een multidisciplinair R&D team actief met de ontwikkeling van handling-, sorting- en packaging installaties.Inbedrijfstelling (internationaal) bij klanten op locatie.

Het documenteren van de geschreven software en rapportage voor continues improvement.Technologische ontwikkelingen kritisch volgen, o.

a. door training en het bezoeken van vakbeurzen.Van jou als PLC Software Engineer verwachten wij : HTS / TU elektrotechniek, mechatronica of industriële automatisering.

Ervaring met PLC, SCADA, HMI is een pre.Affiniteit met machinebouw en industriële automatisering.Incidentele internationale reisbereidheid (korte trips).

Goede communicatieve en sociale vaardigheden.Talen : Nederlands en Engels (Duits is een pre).Wat bieden wij : Persoonlijk studie- en opleidingsbudget en ruimte voor het volgen van trainingen.

Toekomst perspectief en een salaris van € 2.750,- tot € 4.150,- bruto per maand.30 vrije dagen + 5 extra (bonus)dagen.Gedegen pensioen.

Indien gewenst kun je gebruik maken van de collectieve zorgverzekering.Gratificatieregeling op basis van geleverde prestaties.

Ben je woonachtig in de regio : Venlo, Helmond, Roermond of Boxmeer? Ben je bereid extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen?

Kijk dan op : www.hspro.nl No Challenge No Glory!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier