Timmerman Kozijnen
Erick Personeelsdiensten
Apeldoorn, NL
4 dagen geleden

Omschrijving

Waar ga je werken als Timmerman Kozijnen ?

Onze klant is al bezig met het produceren en ontwikkelen van kunststof en aluminium kozijnen, deuren en serres sinds 1970.

Naast de locatie in Apeldoorn heeft dit bedrijf 13 andere productielocaties waar meer dan 1400 medewerkers er samen voor zorgen dat er een productie van meer van 800.

000 kozijnen per jaar gehaald wordt. Hierdoor behoort onze klant tot de Europese marktleiders in haar segment. Een A-merk in de kozijnenbranche.

Wat ga je doen als Timmerman Kozijnen?

De kozijnmonteur voert zelfstandig binnen een team montagewerkzaamheden uit binnen de particuliere sector en in mindere mate ook bij aannemers.

Het werkgebiedi is voornamelijk binnen 1 uur reisafstand van Apeldoorn in zowel de renovatie-als ook de nieuwbouwmarkt. Het betreft het monteren van kunststof en aluminium kozijnen als ook aanverwante producten.

Wat zijn je taken als Timmerman Kozijnen?

Als kozijnenmonteur ga je onder anderen de demontage en afvoer van oude kozijnen en overige gevelmaterialen doen, het monteren, richten, vastzetten en afdichten van kozijnen en gevels.

Daarnaast ga je van allerhande toebehoren aanbrengen met betrekking van gevelelmenten en servicewerkzaamheden uitvoeren binnen het verkoopgebied.

Ook ben je medeverantwoordelijk voor het eindresultaat en of bijsturen indien nodig voor het juiste eindresultaat van de werkzaamheden met daarnaast het nakomen van de planning.

Wat biedt Erick de Timmerman Kozijnen?

 • Een uitstekend salaris
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast dienstverband
 • Een zeer stipte betaling; altijd op tijd je geld
 • Een gezellige informele en collegiale werkomgeving met veel afwisselingen in werkzaamheden
 • Gratis werkkleding en PBM's
 • Een zeer prettige werksfeer
 • Persoonlijk contact met je leidinggevenden en met Erick
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier