Support Engineer met ambities in security (Guardian360)
Intermax Hosting
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Binnen de Intermax Group zoeken wij voor ons "zusje" Guardian360 mee naar een Support Engineer met affiniteit voor Security.

Wil je er voor zorgen dat mensen en organisaties veilig zijn bij het gebruik van IT-infrastructuren en websites? Guardian360 wil hier een bijdrage aan leveren door niet alleen inzicht te geven in kwetsbaarheden, configuratiefouten en zwakke wachtwoorden, maar ook door het betrappen van inbrekers en het verhogen van bewustzijn van gebruikers van IT-systemen.

Guardian360 wil op rebelse wijze de rechtvaardigheid op de digitale infrastructuur verhogen. Dit doen we onder andere door een ander geluid te laten horen : geen nadruk op angst, onzekerheid en twijfel.

Informatiebeveiliging is werk, dat moet je gewoon doen! En wie zorgen ervoor dat de wereld veiliger wordt? Dus : keep calm and hug a hacker!

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier