Project Field Service Engineer Medisch
LMH Engineering
Eindhoven, NL
23 uur geleden
source : Techniekvacaturebank

Project Field Service Engineer Medisch

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor de ondersteuning van de projecten. Hierbij moet je denken aan de calculatie, (GAMP-V) validatie, installatie, opleveren en trainen van gebruikers in kritische gereguleerde omgevingen.

Jij zal in samenwerking met de verkoopafdeling op basis van URS van de klant configureren, testen, calculeren, valideren, installeren en nadien opvolgen op een adquate wijze.

Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor klanten voor de installatie als technisch expert. Mocht jij ambities hebben en willen doorgroeien in de functie dan kan dit in een later stadium.

Jij kan dan commissioning en validation documenten opstellen. Jij krijgt dan feedback van de klant en die keurt het dan goed of niet.

Tijdens de projecten werk je nauw samen met jouw meerdere (Coördinator) en alle betrokken partijen (contractoren, installateur, operatoren enz) om alles tot een goede banen te leiden.

Voordat jij begint krijg jij een opleiding binnen het trainingscentrum en hierna ga jij direct op pad naar klanten om het in de praktijk toe te passen.

Dit doe je in samenwerking met een ervaren collega binnen de organisatie. Nadat jij de basis onder de knie hebt ga jij zelfstandig naar klanten toe en bent het echte visitekaartje van de organisatie.

Wat wordt jou geboden?

 • Startsalaris is maximaal €3.000
 • Contract voor jaar met vooruitzicht op een contract voor onbepaalde tijd
 • Pensioen
 • Auto van de zaak
 • Goede inwerkperiode / opleiding
 • Cursussen en trainingen
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Minimaal MTS Elektotechniek / Industriële automatisering
 • Ervaring met industriële sensoren T, RH, dP, CO2 / signalen zoals 0-10V, 4-20mA, Modbus-RTU, Modbus TCP / IP
 • Ervaring met het Ethernet, RS-485, virtual com ports
 • Affiniteit met ICT Windows / Networking
 • Zelfstandig onder tijdsdruk kunnen werken
 • Waar ga je werken?

  Het hoofdkantoor van deze organisatie is gevestigd in België. Sinds kort hebben zij ook een vestiging in Eindhoven. Dus voor deze functie ben je werkzaam voor de Nederlandse vestiging.

  Het bedrijf heeft diverse klanten als : farmaceutische industrie, apothekers, ASML en Johnson&Johnson. Momenteel werken er 5 mensen in Eindhoven en dit jaar moet het verdubbeld worden.

  Dus dit is een informele kleine groeiende organisate. Hier kan jij dus deel van uitmaken!

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met Jules opnemen via (010) 754 2727 of jules.

  haulussy lmhengineering.com. Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou op een gepaste manier hiervoor belonen.

  LMH Engineering The Recruitment Engineers

  Arbeidsvoorwaarden

  €2200 - €3000 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier