Enthousiaste (juridisch) managementassistent voor advocatenkantoor in Amsterdam gezocht (32-40 uur)
Schoevers
Amsterdam
6 dagen geleden

Functie

Als juridisch secretaresse fungeer je als eerste aanspreekpunt voor cliënten. Je zorgt ervoor dat noodzakelijke informatie volledig is en op de juiste plek aanwezig voor alle betrokken partijen.

Ook onderhoud je een soepel cliëntcontact bij het verstrekken van informatie en het maken van afspraken. Je draagt zorg voor het uitwerken en aanpassen van documenten in het Nederlands en Engels, past actuele kennis van juridische terminologie en procedures toe op juridische stukken en documenten en je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie.

Ook geef je operationele ondersteuning aan collega’s bij afwezigheid of overbelasting, leidend tot een goed teamresultaat.

Daarnaast behoren taken als agendabeheer, telefoonafhandeling, archiveren en het faciliteren van diverse bijeenkomsten tot je werkzaamheden.

Profiel kandidaat

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een enthousiaste, servicegerichte en zelfstandig werkende managementondersteuner.

Je bent een ster in plannen en het werken met veel deadlines. Je neemt verantwoordelijkheid en ziet het werk liggen. Samenwerking en collegialiteit staan bij de opdrachtgever voorop en zijn voor jou een vanzelfsprekendheid.

Wij zijn op zoek naar een managementondersteuner die werk uit handen neemt en initiatief toont. Ben jij iemand die sterk in de schoenen staat en discreet en secuur kan omgaan met vertrouwelijke informatie?

Onze opdrachtgever zoekt een nieuwe collega die vooruitdenkt, flexibel ingesteld is en structuur kan brengen in een dynamische wereld.

Aanbieding

 • Een uitdagende en verantwoordelijke baan voor 32-40 uur binnen een gerenommeerde organisatie;
 • Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.500,- op fulltime basis.
 • Vereisten

 • Je hebt een Schoevers secretariële opleiding gevolgd op mbo- of hbo-niveau;
 • Je kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend, Duits is een pre;
 • Tevens kent het MS Officepakket voor jou geen geheimen meer;
 • Daarnaast heb je kennis van juridische terminologie en werk je minimaal drie jaar in een managementondersteunende functie.
 • Organisatie

  Een gerenommeerde organisatie in Amsterdam.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier