Electrical Engineer
Hartd.
Heerlen, NL
6 dagen geleden

Functieomschrijving

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnische deel binnen diverse projecten gericht op machinebouw. Vanaf de eerste stappen ben je nauw betrokken en levert zo een belangrijke bijdrage om uiteindelijk tot het gewenste resultaat te komen.

Tijdens dit traject komen meerdere facetten aan bod; van het uitzetten van de grote lijnen tot het engineeren op detail- en componentniveau.

Daarnaast ben je nauw betrokken bij de uitvoering; als Engineer kijk je ook of alles werkt in de praktijk. Kortom; een uitgebreide, uitdagende rol binnen de elektrotechniek!

Functie eisen

De Electrical Engineer die wij zoeken heeft een grote mate van zelfstandigheid maar gedijt ook prima binnen een projectteam van technische professionals binnen andere vakgebieden.

Daarnaast heb je aantoonbare ervaring met EPLAN P8 en ben je in staat om complexe zaken uit te werken binnen dit programma.

Ervaring met PLM of PDM zijn wij als een grote plus. Daarnaast beschik je over :

 • HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol
 • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
 • Doorzettingsvermogen
 • Oog voor detail
 • Creativiteit
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij deze functie hoort een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden dat marktconform is.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier