Gynaecoloog
ZGT
Almelo, NL
8 dagen geleden

Gynaecologen coöperatie Oost Nederland (Gycon) is in 2014 ontstaan door fusie van de

maatschappen gynaecologie van MST en ZGT. Binnen de coöperatie Gycon komt er ruimte

voor 2 gynaecologen en een chef de clinique wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van 2 collegae.

Gezocht in Twente; 3 Gynaecologen !

1 Urogynaecoloog, 1 algemeen gynaecoloog en 1 chef de clinique (0,8-1,0 fte)

Werkomgeving

Werken bij Medisch Spectrum Twente (MST) is werken in één van de grootste topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland.

Met vier locaties is MST altijd dichtbij en levert het basiszorg èn specialistische medische zorg. Samen met ruim 3800 collega’s, waaronder 220 medisch specialisten, werkt u vóór en met patiënten in een gastvrije, hoogwaardige en veilige omgeving.

Begin 2016 openden wij ons nieuwe ziekenhuis, het jongste en meest moderne ziekenhuis van Nederland. MST is STZ-geaccrediteerd en besteedt veel aandacht aan opleiding en onderzoek. (www.mst.nl)

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging.

ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan.

Met ruim 200 medisch specialisten en 3.200 medewerkers leveren we hoogwaardige zorg op maat. U vindt ons gastvrije, NIAZ-

geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. (www.zgt.nl)

Urogynaecoloog

Gycon heeft op beide locaties een gezamenlijk bekkenbodemspreekuur met uroloog, continentie verpleegkundige en bekkenfysiotherapeut.

Er is maandelijks een regionaal multidisciplinair bekkenbodem overleg met uroloog, bekkenfysiotherapeut, radioloog, MDL arts en colorectaal chirurg.

Ook is er een goed regionaal samenwerkingsverband op het gebied van seksuologie met een maandelijks MDO met seksuoloog, psycholoog en bekkenfysiotherapeut.

Wij bieden het hele pallet aan bekkenbodem ingrepen. In het ZGT worden de sacrocolpopexieën robot-geassisteerd verricht.

Een fellowship urogynaecologie strekt tot aanbeveling.

Algemeen gynaecoloog

Gycon biedt zorg aan heel Twente mbt gynaecologische en obstetrische zorg, een groot deel is algemene praktijk. Wij zoeken een collega met aantoonbare affiniteit in de algemene, benigne gynaecologie.

U krijgt de ruimte om te werken binnen uw eigen aandachtsgebied of een aandachtsgebied op te bouwen. Ook collegae met al ontwikkelde aandachtsgebieden worden uitgenodigd mee te solliciteren.

Chef de clinique

 • Deze functie geeft volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en eventuele differentiatie. Wij staan open voor uw wensen en waarin u zich verder wenst te ontwikkelen;
 • wij hebben alle mogelijkheden in huis!

  Aanname voor deze plek is voor de duur van 1 jaar.

  Wie zoeken wij?

  U bent een enthousiaste gynaecoloog die een bijdrage wil leveren aan onze vakgroep gynaecologie in Twente. U beschikt over goede communicatieve eigenschappen, werkt professioneel en bent collegiaal.

  U draagt graag actief bij aan de opleiding voor arts-assistenten, co-assistenten en verpleegkundigen. Uw bestuurlijke kwaliteiten zet u graag in op lokaal, regionaal en landelijk niveau.

  Naast uw subspecialistische werkzaamheden bent u bent inzetbaar voor algemene obstetrische en gynaecologische werkzaamheden en doet u naar rato dienst.

  U bent bereid op beide locaties te werken. U hebt belangstelling voor managementtaken in de vakgroep of medische staf; ook heeft u een visie op de toekomst en wilt u zich inzetten voor vernieuwing en verbetering van de zorg.

  U draagt actief bij aan lopende wetenschappelijke studies. Een (bijna) afgeronde promotie strekt tot aanbeveling.

  Ervaren gynaecologen die toe zijn aan een nieuwe uitdaging worden aangemoedigd te solliciteren, evenals collega’s die bijna de specialisatie tot gynaecoloog hebben afgerond.

  Wij bieden

  Wie zijn wij en wat kunt u van ons verwachten?

  Wij zijn 26 ambitieuze en enthousiaste gynaecologen met een variatie aan persoonlijkheden, kennis en specialisaties. Binnen de coöperatie werken we in differentiatieteams per aandachtsgebied of subspecialisme.

  Naast de algemene obstetrie en gynaecologie zijn wij gespecialiseerd in oncologie, perinatologie, urogynaecologie, micro-

  invasieve chirurgie, fertiliteit en endometriose. We werken met dedicated’ en multidisciplinaire teams.

  Onze gynaecologen participeren in de opleiding tot arts, tot gynaecoloog, tot tropenarts, tot technisch geneeskundige, tot master-

  verloskundige. Wij werken voor de opleidingen binnen het cluster Noord-Oost Nederland samen met onder andere het UMC Groningen, Hoge School Rotterdam en de Technische Universiteit Twente.

  Op het gebied van wetenschappelijk onderzoek wordt er binnen GYCON via een wetenschapscommissie zorg gedragen voor zoveel mogelijk deelname aan consortium studies en internationale multicentre trials.

  Daarnaast lopen er vele lokale initiatieven en bestaat er een unieke samenwerking met de technische universiteit.

  Op onze ziekenhuislocaties zijn zeer goed uitgeruste poliklinische behandelkamers met sedatie mogelijkheden. Er zijn endoscopische MIC OK’s waar level 3-

  4 laparoscopische ingrepen plaats vinden en er wordt gewerkt met twee Da Vinci Robots.

  Leven, wonen en werken in Twente

  Ook voor partners zijn er diverse arbeidsmogelijkheden in de regio.

  Twente staat bekend als ondernemende hightech regio. Er zijn veel interessante bedrijven en een universiteit gevestigd en het leven kenmerkt zich vooral door rust en ruimte.

  Arbeidsvoorwaarden

  Wij oefenen ons medische beroep uit in een vrije vestiging met een persoonlijke BV georganiseerd in een coöperatie. Voor toetreding tot de coöperatie bestaat een inverdienregeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) wordt gevraagd en een assessment kan onderdeel uitmaken van de aanstellingsprocedure.

  Interesse?

  Graag nodigen wij collega’s die geïnteresseerd zijn uit om een dag mee te lopen in de kliniek en kennis te maken met een afvaardiging van de vakgroep.

  Voor meer informatie kunt u terecht bij dr L.J. Wagenaar, voorzitter van de selectiecommissie of bij drs L.C. van Boven, gynaecoloog, telefoon (053) 487 2000.

  Uw motivatiebrief en CV kunt u voor 31-12-2018 richten aan dhr L.C. van Boven, gynaecoloog, naar mailadres pipenzo zgt.nl.

  De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden op 16 en 17 januari 2019.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier