Composable Commerce Architect
Capgemini
Utrecht
1 dag geleden

Composable Commerce Architect

 • Utrecht
 • Bachelor, Master, PhD
 • 32 - 40 uur
 • Digital experience & design, Architecture, Software development & testing
 • Senior Professional
 • Solliciteer direct

  Composable Commerce Architect

  Solliciteer direct

 • Uren : 40 (32 bespreekbaar)
 • Werkplek : Utrecht / vanuit huis / locatie opdrachtgever
 • Ervaring : senior
 • Jouw job in één alinea

  Jij spart met beslissers op C-niveau over bedrijfsvraagstukken vanuit een strategisch perspectief. Zo’n vraagstuk is bijvoorbeeld : hoe consolideren we alle datastromen om controle te houden over de klantbeleving?

  Je zet de behoeftes van onze klanten om in de beste combinatie van technologische oplossingen. Daarvoor doe je voorstellen en instrueer je projectteams, die je aanstuurt bij het bouwen en continu verbeteren van oplossingen.

  Ook doe je research om nieuwe initiatieven te testen en te introduceren, want jij bent de thought leader. Zo neem je klanten mee in de transitie naar dit soort architectuur, voeg je waarde voor hen toe én zet je Capgemini op de kaart.

  Je thuisbasis bij Capgemini

  Binnen het domein Digital Customer Experience (DCX) bouw je mee aan de kennishub Composable, ook vanuit je eigen netwerk.

  De hub moet volgend jaar uitgroeien tot zo’n dertig professionals, waarmee je klanten in heel Europa helpt. En natuurlijk je collega’s van DCX in Europa en India.

  Hoe je je collega’s het snelst leert kennen? Neem deel aan onze kennissessies, pubquizzen en onze andere activiteiten. Ook daarbuiten zijn we er voor je.

  Je krijgt bijvoorbeeld een persoonlijke counselor voor je ontwikkeling. Heb je zelf ideeën? Wij staan overal voor open! Meer weten over DCX?

  Bekijk onze aanpak, blogs en klantverhalen.

  Benefits

 • Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
 • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
 • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven.
 • Een premievrij pensioen.
 • Werk waar je maar wilt op een device naar keuze met onze connectiviteitsvergoeding.
 • Je eerste levensbehoefte als professional : een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
 • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
 • En uiteraard een passend salaris. Hierover gaan we graag met je in gesprek.
 • Alles over onze arbeidsvoorwaarden

  Waarom past deze vacature bij jou?

  Jij krijgt energie van werken op het snijvlak van business en technologie. Daarbij hoeven we jou niet uit te leggen wie spelers als Commercetools, Amplience, Contentstack, Algolia en Fluent Commerce zijn.

  Je bent ondernemend en neemt graag initiatieven, terwijl je klanten en collega’s overtuigt van jouw oplossingen. Je schakelt makkelijk tussen je verschillende projecten en coacht je teams met onze agile werkmethoden naar de beste resultaten.

  Natuurlijk reis je graag, want je klanten en collega’s zitten in heel Europa. Daarnaast heb je : Een bachelor of master in computer science, computer engineering, of gelijkwaardig.

  Ruime relevante werkervaring binnen solution architecture met klantcontact op C-level. Je hebt aantoonbaar op strategisch niveau gewerkt binnen de consultancy of bij grootzakelijke organisaties.

  Grote kennis van Microsoft Azure, Amazon Web Services en Google Cloud Platform. Goed ontwikkelde adviesvaardigheden. Uitstekende communicatieve skills in het Engels, waarin je mondeling en schriftelijk je verhaal overtuigend kunt brengen.

  Ben je geen Europees staatsburger, denk er dan aan dat je een geldige Nederlandse werkvergunning nodig hebt.

  Werken bij Capgemini

  Get the future you want. Die belofte doen wij aan jou. Dat begint al op dag één. Met een goede onboarding en gestructureerde en transparante groeipaden.

  Maar ook : volop mogelijkheden om daarvan af te wijken, zelf te pionieren en je eigen weg te kiezen. Daarbij kun je van onze kant rekenen op grenzeloos vertrouwen én collegiale support.

  Werken bij Capgemini betekent ook werken in het internationale hart van de innovatie. De eredivisie van de technologie. Een werkgever met oog voor jou en het vizier op de toekomst, waarin duurzaamheid en diversiteit en inclusie de hoofdrollen spelen.

  Duurzaamheid Diversiteit en inclusie

  Sollicitatieprocedure

  Online solliciteren

  Upload je gegevens via ons sollicitatieformulier. Binnen een week krijg je van ons een of digitale kennismaking

  We (video)bellen je om kennis te maken en je alvast een aantal vragen te gesprek

  Je gaat in gesprek met een recruiter en een of meer toekomstige assessment

  Online maak je ons assessment. Hierna ontvang je een digitaal gesprek (optioneel)

  Mogelijk plannen we nog een tweede gesprek om nog wat laatste vragen door te nemen en jouw vragen te bent alle rondes succesvol doorgekomen! We doen je een de slag

  Welkom op je eerste werkdag bij Capgemini!

  Neem contact op

  Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met :

  Ben Revet

 • 31653265090 Stuur een e-mail Heb je een vraag of suggestie over onze sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met
 • Gerelateerde vacatures

  High Tech Software Test Engineer

  Eindhoven Medior Professional, Senior Professional Software development & testing, Test Engineering Als Software Test Engineer ben jij onderdeel van onze toonaangevende high tech community die landelijk uit ruim 1400 gepassioneerde technisch professionals bestaat.

  Ben jij test engineer met een passie voor embedded systemen / elektrotechniek? Bedenk jij graag innovatieve oplossingen voor complexe vraagstukken?

  Dan zoeken wij jou! Bekijk vacature

  Scrum Master

  Utrecht Medior Professional, Senior Professional Infrastructure services, Digital experience & design, Projectmanagement Wij zijn op zoek naar een ervaren scrummaster om verder het verschil te maken.

  Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, gaan we graag met je in gesprek. Bekijk vacature

  Software Test Engineer

  Hengelo Medior Professional, Senior Professional Software development & testing, Technical Applications Wil jij onderdeel zijn van een gedreven Scrum team waarin je dagelijks als Testexpert bijdraagt aan de ontwikkeling van Defensie en Veiligheid gerelateerde software(systemen)?

  Klik dan verder voor meer informatie over deze job! Bekijk vacature

  Software System Engineer

  Hengelo Medior Professional, Senior Professional Software development & testing, Technical Applications Wil jij onderdeel zijn van een gedreven Scrum team waarin je dagelijks de regie hebt in de ontwikkeling van Defensie en Veiligheid gerelateerde software(systemen)?

  Klik dan verder voor meer informatie over deze job! Bekijk vacature

  Lees meer

  Ontvang de laatste vacatures

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier