Constructeur (Regio Gorinchem)
Van Nes + Plaisier personeelsdiensten b.v.
Vlaardingen, Zuid-Holland
1 dag geleden
source : nationale vacaturebank

Als Constructeur ben jij in de omgeving van Gorinchem bezig met het gehele project van tekeningen en berekeningen maken tot aan de inspectie op de bouwlocatie.

Je treedt direct in dienst bij onze opdrachtgever met een uitstekend salaris en heel veel vakantiedagen. Je komt te werken bij een toonaangevend bedrijf dat wereldwijd actief is.

Als Constructeur kom je te werken binnen een interessante wereld van industriële sites en grote bouwprojecten. Deze indrukwekkende locaties zijn niet zo maar voor iedereen toegankelijk, maar jij zult hier werkzaam zijn! Je werkt samen met en bent onderdeel van de afdeling Engineering die bestaat uit R&D en de tekenkamer.

In een team van meer dan 10 andere collega’s worden projecten onderverdeeld en krijg jij specifieke projecten toegewezen.

Jouw werkzaamheden zijn zeer afwisselend, waardoor het werk interessant blijft en je jezelf kan blijven ontwikkelen. Zo ben je onder andere bezig met het maken van tekeningen en berekeningen op het gebied van steigerbouw en ondersteuningen.

Dit houdt in het ontwerpen, berekenen en uitvoeren van steigerconstructies voor uiteenlopende en grote projecten voor onder andere industriële klanten, infrastructurele projecten en zelfs voor offshore locaties.

Hierbij is het van groot belang dat deze volgens de wettelijke voorschriften en veilig gemonteerd en gebruikt kunnen worden.

 • Daarom houd je als Constructeur ook overleg met de uitvoering en heb je contact met de klant over het ontwerp. Jij bent namelijk het technisch aanspreekpunt op het gebied van steigerbouw;
 • met jouw kennis geef je aanwijzingen, bouwinstructies en technisch advies. Ook voer je zelf inspecties uit op de bouwplaats om te controleren of alles klopt.

  Naast dit, controleer je ook tekeningen en berekeningen van je collega constructeurs. Als laatste werk je mee aan het verbeteren van de rekenmethodieken wanneer de norm- en regelgeving verandert.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier