Systeembeheerder intern
Interconnect
Park Forum 1041, 5657 HJ Eindhoven , NL
58 minuuten geleden

Interconnect is specialist in IaaS- en aanvullende diensten en opgenomenin de top tien van IaaS-leveranciers in Nederland.

Interconnect is in dezeranglijst de enige puur Nederlandse speler.

Met een sterke focus op private IaaS, inclusief alle security enconnectiviteit, zijn we de professionele businesspartner voor bedrijven enorganisaties die zoeken naar een betrouwbaar fundament voor hun kritiekeIT-

infrastructuur. We beschikken over eigen datacenters in Den Bosch enEindhoven met een eigen glasvezelnetwerk in beide regio’s.

Naast hoogwaardige technologie voorzien we in diepe en brede technische kennis en expertise en helpen we klanten als Trusted Advisor om de juiste oplossing te koppelen aan hun marktvraag.

Zo helpen we klanten hun innovatievermogen te versterken. Momenteel zijn wij op zoek naar een systeembeheerder (intern).

Dit is wat je gaat doen :

Als interne Systeembeheerder zorg je ervoor dat deeigen interne kantoor automatisering omgeving voor ca 90 collega’s over 2locaties feilloos draait.

Je collega’s zijn dus jouw klanten. Je wordtenerzijds bijgestaan door de Support Engineers (operationele uitvoering) enanderzijds de Systeem en Netwerk Engineers (complexe issues en implementaties).

Het is dan ook belangrijkdat je een klantgerichte instelling bezit. Je draagt er zorgvoor dat de Interconnect medewerkers teallen tijde optimaal gebruik kunnen maken van het Interconnect netwerk ensoftware ter ondersteuning van onze klanten.

Wij werken voornamelijk metVirtual Desktops via VMware Horizon en daarnaast laptops en enkele desktopsvoor de zwaardere gebruikers.

Verder gebruiken we MS Office toepassingen,waaronder MS Exchange en skype en werken wij op basis van ITIL.

Om dit alles te kunnendoen is het van belang dat je jezelf blijft ontwikkelen en over een leergierigeinstelling beschikt.

Dit is wie jij bent :

 • Teamspeler, communicatief vaardig, klantvriendelijk en servicegericht.
 • MBO+ / HBO werk en denkniveau, kennis van : Microsoft Windows Server 2016Microsoft Exchange Server 2016Microsoft SQL Server 2016Microsoft SCCMMicrosoft Skype for BusinessVMware HorizonVeeam Backup & ReplicationDNS, TCP / IP, Layer2 / Layer3, Firewalling
 • Bereid omaan eigen ontwikkeling te werken en hierbij eigen initiatief te nemen.
 • bij voorkeurwoonachtig in regio ’s-Hertogenbosch.
 • Flexibele en proactieve werkhouding.
 • Beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift.
 • Fulltime beschikbaar (40 uur per week).
 • Hier zorgen wij voor :

  Interconnect biedt je een leuke en afwisselende baan in een gezellig, dynamischteam. Er heerst een informele werksfeer, met veel ruimte voor eigen ideeënwaarin continu nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen in onze dienstverleningplaats vinden.

  Wij bieden een marktconformsalaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Enthousiast?

  Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Personeelszaken via 073 88 000 00 of stuur direct je CV en motivatie naar .

  Screening maakt onderdeel uit van onze sollicitatieprocedure. Acquisitienaar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier