Verzorgende IG
TWB, Thuiszorg met Aandacht
Steenbergen
1 dag geleden

Over de functie

Jij zorgt ervoor dat de cliënt de rest van de dag weer op een goede manier kan doorkomen. Behalve de noodzakelijke (zorg)handelingen ook aandacht voor de mens : een kleine peptalk en een hart onder de riem.

Dat is de verzorgende IG die wij zoeken!

Zo maak jij dagelijks het verschil

De functie van verzorgende IG bij Thuiszorg West-Brabant (TWB) is veel meer dan alleen wijkroutes rijden! Je werkt zelfstandig achter de voordeur bij jouw cliënt.

Elke cliënt heeft zijn eigen verhaal en ieder mens is verschillend, dat maakt jouw werk bijzonder. Je ondersteunt jouw cliënten bij hun dagelijkse verzorging en verpleging.

Je verricht verpleegtechnische handelingen zoals bijvoorbeeld wondzorg, het toedienen van sondevoeding, stomaverzorging en injecteren.

Je signaleert en rapporteert afwijkende situaties en trekt aan de bel bij collega’s indien dit nodig is. Je bent naast zorgverlener ook een teamspeler.

Je hebt aandacht voor de kleine dingen en daarbij kijk je verder dan alleen het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Als collega’s vragen hebben tijdens hun route dan kunnen zij jou daarvoor benaderen. Door je brede kennis en bekwaamheid ben je van de laatste ontwikkelingen op de hoogte en weet je een perfecte vertaalslag te maken van het zorgplan naar de wensen en behoeften van je cliënt.

Met jouw ondersteuning blijven zij langer wonen in hun vertrouwde thuisomgeving.

Uniek in deze functie is dat je jouw functie verder kunt verbreden met een extra rol. Een rol die aansluit bij jouw wensen, behoeften en kwaliteiten.

Vind je het leuk om leerlingen te begeleiden? Dan kun je werkbegeleider worden. Heb je meer met plannen? Dan kun je in aanmerking komen voor de rol van teamplanner.

Ook specialiseren behoort tot de mogelijkheden, zoals aandachtsvelder wondzorg.

Wil je meer weten over de functie van verzorgende IG? Onze collega’s nemen je graag mee in de functie van verzorgende IG bij TWB :

Doorgroeimogelijkheden

Binnen TWB staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als verzorgende IG zijn er volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Samen met je leidinggevende wordt er gekeken naar jouw behoefte. Zo kun je door middel van een praktijkgerichte opleiding doorgroeien naar verpleegkundige.

Jij beslist zelf óf en hoe snel je doorgroeit!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier