Docent InstallatietechniekLees verder
Devocare B.V.
DEN HAAG, NL
5 dagen geleden

Profielschets

Met ingang van 2 september 2019 zoeken we een enthousiaste docent Installatietechniek. Je verzorgt het volledige leerproces en hebt ervaring in het coachen, motiveren en stimuleren van leerlingen.

Je beschikt over een tweedegraads bevoegdheid Installatietechniek of een afgeronde relevante hbo opleiding en een Pedagogisch Didactisch Getuigschrift of ruime praktijkervaring op MBO+ niveau en een HBO werk-

en denkniveau en de bereidheid een PDG te halen. Ben je beschikbaar en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer dan snel op deze vacature.

Eisen

Op een school in de regio Den Haag verzorg je 0,5 tot 1 fte aan leerlingen van MBO niveau. Het betreft een tijdelijke vacature.

De inschaling geschiedt op basis van cao MBO schaal LB. Lesuren 27.00 Regio

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier