European Tree Worker in Arnhem
Proflex Personeel
Arnhem, NL
3 dagen geleden

European Tree Worker in Arnhem

Als European Tree Worker zoek je het graag hogerop. Je klimt in bomen of gaat de lucht in met de hoogwerker om te snoeien, maar ook taken op de grond ga je niet uit de weg.

Jij en je college-boomverzorgers gaan aan de slag met de versnipperaar en (ver)planten bomen. Bij dit bedrijf zet je je in voor het groen in en om de stad.

Jij maakt Arnhem groener en dat is goed voor de stad en voor de toekomst. Tijdens het uitvoeren van je boomverzorgingswerkzaamheden houd je toezicht op de veiligheid en houd je de planning goed in de gaten : met jou in de buurt wordt niets aan het toeval overgelaten.

Functie-eisen

Je kunt goed communiceren met collega’s zodat jullie veilig samen kunnen werken. Je bent ook detailgericht, want alleen wanneer je werk (snoeien, rooien, et cetera) goed wordt voorbereid kan het effectief worden uitgevoerd.

Verder heb je een mbo-opleiding in het groen afgerond of heb je al enkele certificaten behaald, zoals het VCA-certificaat.

Bij voorkeur beschik je over een rijbewijs BE. Als je nog geen ETW-certificaat op zak hebt, ben je bereid deze zo snel mogelijk te halen.

Je bent de perfecte kandidaat als je ook nog eens geen last hebt van hoogtevrees!

Bedrijfsdetails

De oprichters van dit bedrijf zijn geboren met groene vingers, ze zijn net als jij graag buiten aan het werk. Het groene Gelderland moet groen blijven, dus zet het bedrijf zich in voor de bomen in van grote opdrachtgevers in de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Ede en Tiel.

Wanneer jij voor dit bedrijf gaat werken, kom je terecht op de afdeling boomverzorging met thuisbasis in de buurt van Arnhem.

Heb je de ambitie om de beste European Tree Worker van Nederland te worden? Dan ondersteunt dit hovenier- en groenvoorzieningsbedrijf je volledig!

Werken via Proflex Personeel

Wil jij hulp bij het vinden van een baan in het groen of het grijs? Neem contact op met Proflex Personeel! Wij vinden het belangrijk om goede contacten te onderhouden met opdrachtgevers door het hele land en met werkzoekenden zoals jij.

Zo weten we zeker dat de baan die we voor je vinden ook echt bij je past.

Wij bieden

Kom jij je ook inzetten als European Tree Worker voor het groen in Gelderland? Als je komt te werken bij deze opdrachtgever krijg je een marktconform salaris en een reis- en onkostenvergoeding.

Je gaat pensioen opbouwen en krijgt 25 vakantiedagen. Daarbovenop krijg je volop kansen om je verder te ontwikkelen binnen je vakgebied.

Solliciteren? Stuur ons snel je cv en eventuele motivatiebrief!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier