Dé leukste (bij)baan
Direct Result
Amsterdam, Noord-Holland
3 dagen geleden
 • Direct Result in Amsterdam
 • Beschik jij over een flinke portie lef en een stukje Amsterdamse arrogantie? Bewijs jezelf dan eens en kom bij ons in de leukste salesfamilie van Nederland werken! Direct Result bestaat al 9 jaar en is op veel gebieden marktleider in Nederland, en natuurlijk is de vestiging in Amsterdam één van de grootste van Direct Result! Maar een van de grootste , daar doen we het niet voor in de hoofdstad.

  Wij willen dé grootste worden, en daar kunnen we jou goed bij gebruiken! Lees snel verder

 • Wat ga je eigenlijk precies doen?!
 • Als ambassadeur verzamel je elke dag bij ons grachtenpand aan de Herengracht samen met je collega’s en vrienden. Nadat je je teamgenoot heb ingemaakt met een potje 8-ball op de pooltafel, roept de manager iedereen bij elkaar! Na een korte teambespreking is iedereen helemaal ready to go, en spreidt iedereen zich in teams uit over Amsterdam en omgeving! Hier ga jij samen met je teamgenoot aan de slag om deur-aan-deur, op straat of op festivals en evenementen mensen te overtuigen van het steunen van een goed doel! Wij hebben samenwerkingen met de leukste en bekendste goede doelen van Nederland, dus dit zou een eitje moeten zijn voor jou! Onder andere het Rode Kruis, de Hartstichting en Amnesty International zijn hartstikke tevreden klanten van ons! Na een succesvolle shift kom je met al je collega’s op kantoor, waar de drankjes al koud gezet zijn in onze eigen bar en de beerpongcups al klaar staan! ’s Avonds ga je met een tevreden gevoel én een lekker salaris er weer vandoor, of met je collega’s zet je het feestje voort op het Rembrandt- of Leidseplein, beide op vijf minuutjes lopen van kantoor!

 • Wat moet je hebben om bij ons een plekje te verdienen? Sterke sociale vaardigheden; Jij bent de ouwehoer van je vriendengroep! Je bent niet bang voor een uitdaging en alleen het hoogst haalbare is goed genoeg voor jou!Je bent minimaal 1x per week beschikbaar!
 • Wat krijg jij ervoor terug?
 • Allereerste het belangrijkste : wij vinden dat je betaald moet krijgen naar hoe hard je werkt. Naast een degelijk basisloon (je gaat nooit met lege handen naar huis), betalen wij voornamelijk uit in bonussen! Oftewel, hoe meer mensen je inschrijft, des te meer je verdient! Gemiddeld verdienen onze salestoppers tussen de €80,- en €150,- per dag! Natuurlijk laten wij je ook niet aan je lot over;
 • Binnen je eerste twaalf werkdagen krijg je maar liefst 3 verschillende salestrainingen van ons om te zorgen dat jij het maximale uit jezelf kunt halen! Daarnaast hebben we talloze doorgroeimogelijkheden voor mensen met ambitie, bepaal je zelf je werktijden en -dagen, en zoals je hierboven al hebt gelezen, maken we er elke avond na de werkdag een feestje van op kantoor! Er zijn natuurlijk nog enorm veel andere voordelen aan het werken bij Direct Result, en dat vertellen we je het liefst in een persoonlijk gesprek! Check hieronder hoe dat werkt!

 • En, durf je? ;)
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier